Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

10 kasım 1938 saat 09:05

habip7272

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,964
1,010
113
Yıl 1938
Aylardan Kasım
Takvim yaprağı 10’u gösterirken
Saatler 09:04:59 da durdu Ve
Dünya ölümsüzlüğü gördü..
Ekli dosyayı görüntüle 42664 Ölümsüz81Yıl
Bir Kürt olarak söylüyorum, dünyaya Atatürk kadar ileri görüşlü biri daha zor gelir , mekanı cennet olsun. Zamanında yaptıklarıni şimdi sil baştan degistirmek isteyen bir iktidar var ama umarım ülke daha da geriye gitmez.

korhankaya48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
1,058
113
Sen rahat uyu diyemiyorum maalesef ATAM.okadar saldiriyorlarki pervasizca son yillarda ; dusuncelerine, ilericiligine, devrimciligine, esitciligine ,adaletine cesaretine, bilgeligine ,o olagunustu ileriye şahin bakisina....ama izlerini silmeye calisan bukadar vatan hainine ragmen hafizamizdan,benligimizden silemeyecekler..EN BUYUK TÜRK SEVDALISI,RUHU GUZEL KENDI GUZEL ATAM ...

Rastaman35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,837
1,316
113
Sen rahat uyu diyemiyorum maalesef ATAM.okadar saldiriyorlarki pervasizca son yillarda ; dusuncelerine, ilericiligine, devrimciligine, esitciligine ,adaletine cesaretine, bilgeligine ,o olagunustu ileriye şahin bakisina....ama izlerini silmeye calisan bukadar vatan hainine ragmen hafizamizdan,benligimizden silemeyecekler..EN BUYUK TÜRK SEVDALISI,RUHU GUZEL KENDI GUZEL ATAM ...
Egelim benim be