- 2,248
- 1,013
- 113
arkadaşlar bundan 2 ay önce 15000tlye tatil rezarvasyonu yaptırdım gidemiyorum gitmek isteyen varsa 12000 tlye veriyorum ciddi tatili alıcaklarla indirim yapılır
yok kral ablamla gitmeyi düşünüyordum annem rahatsızlaştı gidemiyoruz tatil 6 nisan 12 nisan arası 1 hafta kalmalıHatundan mi ayrildin
Geçmiş olsunyok kral ablamla gitmeyi düşünüyordum annem rahatsızlaştı gidemiyoruz tatil 6 nisan 12 nisan arası 1 hafta kalmalı
Oo reis iyilestin miGeçmiş olsun usta @a2daflex
İptal edilmiyormu hocam nerden nasıl aldınarkadaşlar bundan 2 ay önce 15000tlye tatil rezarvasyonu yaptırdım gidemiyorum gitmek isteyen varsa 12000 tlye veriyorum ciddi tatili alıcaklarla indirim yapılır
Şükür kardeşim hastalık geçti de maddiyat ta devrildik 300 civarı borç yaptık pert oldukOo reis iyilestin mi
arkadaşlar sapanca merkez otogara 300 metre uzaklığında sapanca gölüne yakın etkinlikleri olan yer aslıbey konaklarıYer ve otel bilgisi verirmisin belki telefonumu satıp senin bileti alır giderim kafa dağıtmaya
Allah'tan bana kredi çıkmıyor yoksa halimiz ayniŞükür kardeşim hastalık geçti de maddiyat ta devrildik 300 civarı borç yaptık pert olduk
Geçmiş olsun kralyok kral ablamla gitmeyi düşünüyordum annem rahatsızlaştı gidemiyoruz tatil 6 nisan 12 nisan arası 1 hafta kalmalı
gecmis olsunyok kral ablamla gitmeyi düşünüyordum annem rahatsızlaştı gidemiyoruz tatil 6 nisan 12 nisan arası 1 hafta kalmalı