2 Side risk bozARKADASLAR 3 MAC KALDI
ASTON VILLA 1
INTER 1
LIVERPOL ILKYARI 10 CIFTR ŞANS
RISK VARMI SÖZCE BOZDURUYUMU KUPONUMU
Bol şansın olsun dost. Bozumu ne kadar veriyor kuponun?ARKADASLAR 3 MAC KALDI
ASTON VILLA 1
INTER 1
LIVERPOL ILKYARI 10 CIFTR ŞANS
RISK VARMI SÖZCE BOZDURUYUMU KUPONUMU
güzel para yinede sen bılırsın. o maçları bekleyene kadar sattıgından gelen parayı 100k yaparsın
BUSEFER SAN SGULMELI KAPININ ESIGINDEYIZ DOSTLARgüzel para yinede sen bılırsın. o maçları bekleyene kadar sattıgından gelen parayı 100k yaparsın
Boz hocam kuponu ama kupon bana ait olsaydi bozmazdım yalan yok beklerdim 😅 sadece korktuğum maç Inter onun dışındakiler gelir
Liverpol ilkyaridan korkuyorumBoz hocam kuponu ama kupon bana ait olsaydi bozmazdım yalan yok beklerdim 😅 sadece korktuğum maç Inter onun dışındakiler gelir
72k paramı la, sen hala 2018de yaşadığımızı zannetin herhalde ,72k ile eskiden araba alirdin ew alirdin simdi o paraya anca bisiklet motosiklet alınırBide şöyle bir durum var.Diyekki bozmadın kupon kazandı. 72k yı nasıl çekeceksn siteden.
30k sitenin gözüne çok gelmez çekersin rahatca.Ama 72k ya cavlayabilirler.
Hemde boşa riske atacaksın.Keşke bozsaydım deme sonra.Birazdan bozum da kapanır sen konu açtığın için.
Dagitim olur mu
🤣72k paramı la, sen hala 2018de yaşadığımızı zannetin herhalde ,72k ile eskiden araba alirdin ew alirdin simdi o paraya anca bisiklet motosiklet alınır