- 3,940
- 2,047
- 113
Geçen sene Mayıs ayında Covid olmuştum ve oldukça ağır geçmişti entübe olmuştum solunum problemi nedeni ile. Kronik kalp yetmezliği rahatsızlığım bu illet virüse karşı daha riskli hale getiriyor beni. Çok şükür onu 35 günde atlattık yiyeceğimiz ekmeğimiz varmış dedik. 1 ay önce başarılı bir bypass ameliyatı oldum ve p.tesi günü kontrolüm vardı, malum virüs ortamından dolayı gitmeye gönlüm olmasada mecbur hastaneye gittik içeride 15 dakika falan durduk ameliyatlı olduğum için öncelikli muayene ediyorlar bekletmiyorlar. 3 gündür yediğimden bi tat alamıyorum ve boğazda hafif yanma oluyordu, akşam abimin baskısı ile gittik test yaptırdık simdi e-nabız'dan baktım lanet olsun ki pozitif çıkmış. Ciğerlerimde ağrı ve solunumda zorlukta vardı ama ben bunu bypass ameliyatına bağlıyordum çünkü ameliyatta kalp durduruluyor ve akciğer söndürülüyor, solunumun eski hale gelmesi için bir alet var onu üflüyordum sürekli. Yemin ederim çöle düşsem kutup ayısı kovalar. Daha geçen gün konu açtım birsürü sağlık sorunu yaşadım ve malulen emeklilik hakkı kazandım demiştim. Çok şükür riskli ve ağır bir bypass ameliyatını sağ salim atlattık uzun bir süre hastane görmek istemiyorum dedim ama dakika 1 gol 1. Kronik rahatsızlıktan dolayı ve yüksek risk grubunda olduğum için %100 yarın yatırırlar hastaneye. Aklımı oynatıcam sonunda.