- 413
- 49
- 28
Arkadaşlar 9 TL 100 tl olabilir mi sizce sabaha kadar hangi sitede oynamalıyım?
yardımcı olacak var mı?
yardımcı olacak var mı?
Askerde 5 kuruş param kalmamıştı o ara lidyabetten oynuyordum son 0,45 kuruş vardı bakiyemde 4 saatlik nöbette oynamaya başladım nöbet bitene kadar 200 lira çekim talebi vermiştim yani her an herşey olabilir , geçen burada bı arkadaş da 10 lira ile kaç tane 4 haneli çekim yapmıştıArkadaşlar 9 TL 100 tl olabilir mi sizce sabaha kadar hangi sitede oynamalıyım?
yardımcı olacak var mı?
Kardeşim 200 TL den 9 a mindustun sen bu işte yenimisin slot felanda soruyodun 9 TL yüz lira olabilir tabiki de şans işi bu valla kardeş beni yanlış anlamazsan sorularından anladığım. Kadarıyla acemisin bence yol yakınken bırak sunilleti ben yıllardır oynuyorum ayın 20 günü veriyorum 10 günü alıyorum ki kendime tecrubeliyim diyeyim ben bile kazanamiyorum ki bu işte tecrübe vs hikaye umarim beni yanlış anlamamisindirArkadaşlar 9 TL 100 tl olabilir mi sizce sabaha kadar hangi sitede oynamalıyım?
yardımcı olacak var mı?
Kaybetmeye başladıgin zaman tecrübeli oluyorsun..Kardeşim 200 TL den 9 a mindustun sen bu işte yenimisin slot felanda soruyodun 9 TL yüz lira olabilir tabiki de şans işi bu valla kardeş beni yanlış anlamazsan sorularından anladığım. Kadarıyla acemisin bence yol yakınken bırak sunilleti ben yıllardır oynuyorum ayın 20 günü veriyorum 10 günü alıyorum ki kendime tecrubeliyim diyeyim ben bile kazanamiyorum ki bu işte tecrübe vs hikaye umarim beni yanlış anlamamisindir
Site ile 9₺ nin 100₺ olma bağı nedir ?Arkadaşlar 9 TL 100 tl olabilir mi sizce sabaha kadar hangi sitede oynamalıyım?
yardımcı olacak var mı?
papara da var da yatırabilirim diye site de sordum ama eksik yazmışımSite ile 9₺ nin 100₺ olma bağı nedir ?
helal bro açık sözlü