Sen adamsın kanka hele kart gelsinya her yerde geçerli dostum millet cahil cahil konuşuyor internet alışverişi de yapabilirsin normal pos cihazı ile de kullanabilirsin sen yeter ki babalığımı unutma 😁🥴🥴🥴
Sen adamsın kanka hele kart gelsinya her yerde geçerli dostum millet cahil cahil konuşuyor internet alışverişi de yapabilirsin normal pos cihazı ile de kullanabilirsin sen yeter ki babalığımı unutma 😁🥴🥴🥴
kart gelse senin gibi salatalığamı soracam la xiyar hadi ötede kudurGit dene bı aw ne millete soruyon. Az evden çık iste. Beynine oksijen gitmiş olur.
Icraları merak ediyormusun hala tatlım 😀😀 rüyalarına giriyormu halaahsshsjsjdf
Eeee nakite dönerse diyelim döndü DOST ne yapacan parayı veya hangi siteKuyumcuda telefoncuda geçmesi bile yeterli bana yeterki nakite dönüşturebileyim
senin geleceğin parlak degil kanka kumardan batmışın borclanmışın umarım bankalara kumar yüznden borçlanmayı bırakırsın 😊😂@Penguen0 penguen gibi yürürsün 2 hafta sonra kod kovalarken 1 icra daha hayırlı olsun vay senin çoluğunun çocuğunun haline
Parayı hunharca yicem kanka once bi vali kebabı yicem üstüne iki zenci hatun viski döküp biraz emdikten sonra kumara dönücemEeee nakite dönerse diyelim döndü DOST ne yapacan parayı veya hangi site
Karnım acıktıawParayı hunharca yicem kanka once bi vali kebabı yicem üstüne iki zenci hatun viski döküp biraz emdikten sonra kumara dönücem
La kral zenci hatun derken dikkat et zenci yaraklarina gelme bak aman haParayı hunharca yicem kanka once bi vali kebabı yicem üstüne iki zenci hatun viski döküp biraz emdikten sonra kumara dönücem
6 aydır evden çıkmayan otuzbirci anti sosyal şizofreni hastası mı söylüyor bunları hahaahah.Parayı hunharca yicem kanka once bi vali kebabı yicem üstüne iki zenci hatun viski döküp biraz emdikten sonra kumara dönücem
Neden zenci dostum , neden !!!!!!!!Parayı hunharca yicem kanka once bi vali kebabı yicem üstüne iki zenci hatun viski döküp biraz emdikten sonra kumara dönücem
para gelsin biraz katlarsam sana 1 kilo dana kontrofil sipariş vericem dayıKarnım acıktıaw
Zenci (kadın) deyince bende başka duygular hasıl olduParayı hunharca yicem kanka once bi vali kebabı yicem üstüne iki zenci hatun viski döküp biraz emdikten sonra kumara dönücem
Realde senin gibi sümüklü insanlara selam vermiyorum burasi forum eglence amaclı giriyorum takılıyorum çıkıyorum takılıyorum kimseyi ciddiye almiyorum kimsefen 1 kuruş para istemiyorum. Ama asosyal olan sensin iyice deli oldun 😀😂 bu arada lokum güzelmiydi gundii6 aydır evden çıkmayan otuzbirci anti sosyal şizofreni hastası mı söylüyor bunları hahaahah.
ulan harbiden komedi su sosyal medya.