Sana dolandırıcı dediler bilader senin gibi sahtekara neden icra dosyalarımı atayım 😂 götüne alacak donun yok bide 2.5k verecek hele gundiye bakk 🤣60 icram var dedi 7500 TL para teklif ettik göster diye
bahaneler falan sunup kaçtı 😂
Sana dolandırıcı dediler bilader senin gibi sahtekara neden icra dosyalarımı atayım 😂 götüne alacak donun yok bide 2.5k verecek hele gundiye bakk 🤣60 icram var dedi 7500 TL para teklif ettik göster diye
Hiçbir icram yok neredeyse her bankadan kredi kartım var her bankadan kredi alıyorum hayat böyle daha güzel kardeş gerisi boş savsata60 icram var dedi 7500 TL para teklif ettik göster diye
Ismarlamayan Brentford olsunpara gelsin biraz katlarsam sana 1 kilo dana kontrofil sipariş vericem dayı
Sabah başkana ilettim 30 kufurlu mesajini raporladim bugun girdim baktim banlannmış ahejwjeuIsmarlamayan Brentford olsun
Novasky ve sully bu adamlar para vermez dediler bilader senin gibi tokatçıya icralarimi atacak kadar bencil değilim karpuzadam 🤣dolandırıcı mı ? cok ayıp.
uzaktan yakından böyle bir şeyle anılmadım.
iftira atma bari, edebinle bas tuşlara.
Köpürürsün vluk bluk bluk 😎😂🤣SG bakalım şizofren Maymun.
az duş al bide mk , yüklenme kendine
Şimdi gidiyom kanka markete alisveris yapcam bedava paraylaa101 den hiç alısveriş yapan oldumu kasada sorun yasarmıyım . telefondaki qr kodu kasiyer okutuyor sanırsam ?
onlar kim ki onları dinledin onu anlayamadım 😀Novasky ve sully bu adamlar para vermez dediler bilader senin gibi tokatçıya icralarimi atacak kadar bencil değilim karpuzadam 🤣
Usta veresiye mi alışveriş kredisimi hangi qr olduğunu belirt kasiyere veresiye yerine alışveriş qr kodu gösterirsen hata veriyor mutlaka belirt veresiye veya alışveriş kredisi diyea101 den hiç alısveriş yapan oldumu kasada sorun yasarmıyım . telefondaki qr kodu kasiyer okutuyor sanırsam ?
gerilme ama ha kasiyer karşısında falanŞimdi gidiyom kanka markete alisveris yapcam bedava parayla
Benn görmedim yaSabah başkana ilettim 30 kufurlu mesajini raporladim bugun girdim baktim banlannmış ahejwjeu
Ben kendi adıma konuşuyorum ben bu arkadaş için para vermez vs demedim kimse senin icran için para göndermez diye dedimNovasky ve sully bu adamlar para vermez dediler bilader senin gibi tokatçıya icralarimi atacak kadar bencil değilim karpuzadam 🤣
QR kodunun altında 6 haneli kod veriyor onu yazıyor cogu qr ile uğrasmıyor zaten ben alıveriş ettim zaten hepsinin kapısında hadi reklamları var sorun olmuyor çekinmeden gidebilirsina101 den hiç alısveriş yapan oldumu kasada sorun yasarmıyım . telefondaki qr kodu kasiyer okutuyor sanırsam ?