Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Abdülkadir Ömür: Hayalim Barcelona

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,712
66,096
113

Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, geleceğine dair hedeflerini anlattı.

Kulübün YouTube hesabı üzerinden paylaşılan röportajında futbola başlama sebebinin Fatih Tekke olduğunu anlatırken, "Çocukluğumdan itibaren Fatih Tekke videlarını izleyerek büyüdüm." dedi.

Abdülkadir, kariyer hedeflerinden ise şöyle bahsetti: "İlk hedefim Trabzonspor'da as takıma yükselip başarılı olmak vardı. İkinci hedefim burada şampiyonluk yaşamak. Şampiyonluktan sonraki hayallerimi büyük takımlarda gerçekleştirmek istiyorum."

"Barcelona ve Messi hayranıyım"
20 yaşındaki oyuncu Barcelona ve Lionel Messi hayranı olduğuna da değinirken, "Bir futbolcunun yaşayabileceği en büyük zirve Barcelona diyebilirim. Messi bence dünyanın en iyi futbolcusu. Ona benzetildiğim için mutlu oluyorum. Gerçekleşmesi zor bir hayal gibi görünse de ben Barcelona'da forma giymeyi her zaman hayal ediyorum. Umarım bir gün gerçekleşir." diye konuştu.

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,921
113
Potansiyel var kendini göstermesi gerekiyor ;)

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
ağır bir sakatlıktan sonra çok güçlü bir fiziksel görüntü ile döndü fakat akabinde bu olaylar oldu çok temiz ahlaklı bir arkadaş hayatı futbol kere futbol Allah utandırmasın umarım hayaline ulaşır

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,712
66,096
113

Abdülkadir Ömür’den Messi ve Barcelona :cool:

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
bende pes2019da barçada oynuyorum. çalışan bir trainer bul , özelliklerini 90a çıkar oynarsın kolay :D:D

whitepk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
668
81
28
Simdye coktan barca formasini giyerdi hayaller paris 61:)