Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Açıkladı! 15 yaşında Beşiktaş'a Karşı Kaptan Çıkıyor

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,921
113

Bülent Uygun, TSYD Kayseri Şubesi'ndeki spor yazarları ile toplantı gerçekleştirdi. Bülent Uygun, 2004 doğumlu Emre Demir'in Beşiktaş ile oynanacak karşılaşmaya kaptan olarak çıkacağını açıkladı.

Lig tarihinin gol atan en genç oyuncusu olmuştu

Emre Demir, lig tarihinde gol atan en genç oyuncu rekorunu Gençlerbirliği ile deplasmanda oynanan maçta attığı golle kırmıştı. Emre Demir, 15 yaş 298 günlük iken bu golü kaydetmiş ve Enes Ünal'a ait rekorun sahibi olmuştu.

asdrepli1

Aşkta kaybettim, belki kumarda.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
628
182
43
15 yaşındaki çocuğa kaptanlık vermek aptallıktır. Hem diğer oyuncuların moralini bozarsın, hem o çocuğa fazla yük yüklersin. Beşiktaş maçına , beşiktaş handikap alın.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,247
154,318
113
Kaptan demek tecrübe demektir..:):)

Brs20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
247
103
43
30 yaşa futbolda yaşlı deniyorsa 15 yaş 298 gunluk biri yani 16 yaş cokta kucuk degil . 2019 a gelmisiz hala 17 yasinda milli formayi giyen Pele'yi konusuyorsak 15-16 yasindaki futbolculara kaptanlik verilmesi gayet normal bana gore.
Zira kaptanlik pazubandini Melo'ya ben kaptanim diye gosteren Sabri'ye Melo'nun yaptigi hareketleri de biliyoruz.Kaptanlik bir teknik direktorluk degil