Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ağlama duvarı

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,499
646
113
Benzer bi konu varsa silebilirsiniz.

Bu konu altında dertlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşalım. Dert paylaştıkça azalır derler. Hele hele bazen hiç tanımadığımız kişilerle konuşmaya ihtiyaç duyuyoruz. İşte bu konu buluşma noktamız olsun.

Hayata dair sıkıntılar olabilir, son dakikada yatan kuponlar olabilir, her neyse.

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Dogubeyazitta bi üs bolgesindeyim gececgunduz taciz yiyoz çarşı yok android yeni aldı şafak 90 gün geçiyor 24:saat nöbet kafayı yemek üzereyi :(

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,499
646
113
Dogubeyazitta bi üs bolgesindeyim gececgunduz taciz yiyoz çarşı yok android yeni aldı şafak 90 gün geçiyor 24:saat nöbet kafayı yemek üzereyi :(
Çok zor bi durum biraderim. Ben de 28 yaşındayım. Kasımda gideceğim 6 ay. Evlilik, okul vs derler tecil ettirebildigim kadar ettirmiştim. 2021 sonuna kadar tecil vardı anlık sinirle bozdurdum. Bedelli yapmayı planlıyordum oysa ki. Bu yaştan sonra çok zor olacak.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,153
154,285
113
Benzer bi konu varsa silebilirsiniz.

Bu konu altında dertlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşalım. Dert paylaştıkça azalır derler. Hele hele bazen hiç tanımadığımız kişilerle konuşmaya ihtiyaç duyuyoruz. İşte bu konu buluşma noktamız olsun.

Hayata dair sıkıntılar olabilir, son dakikada yatan kuponlar olabilir, her neyse.
Güzel düşünmüşsün dostum Allah kimseye kaldıramıcağı kadar yük vermesin herşeyin üstesinden geliriz evelAllah:);)

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Çok zor bi durum biraderim. Ben de 28 yaşındayım. Kasımda gideceğim 6 ay. Evlilik, okul vs derler tecil ettirebildigim kadar ettirmiştim. 2021 sonuna kadar tecil vardı anlık sinirle bozdurdum. Bedelli yapmayı planlıyordum oysa ki. Bu yaştan sonra çok zor olacak.
Inşallah doğuya düşmezsin büyük rezillik valla ktmsi ayrı dert komutanları ayrı dert hastane falan yok zaten öyle bi dünya. Ona batıya n hayırlı teskereler

akincibeyi17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,192
383
83
Bu iddaaya bulaştığımdan beri 60 k vardır vermişliğim cepten zarar

BySinister

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye