O siteler adamına göre muamele ederNeden ödemiyorlar ne diyorlar
O siteler adamına göre muamele ederNeden ödemiyorlar ne diyorlar
1xbet ödemesi lazım bu parayıO siteler adamına göre muamele eder
Ödemez bekletir usandirir belki öder kimine şak diye atar kimini surundurur1xbet ödemesi lazım bu parayı
Belge istediler attım şimdi de elektrik faturası istiyorlar ölmüş nenemin üstüne son ay faturası var 3 ayı ben nereden bulayım yaNeden ödemiyorlar ne diyorlar
Geçmiş olsun dostumBelge istediler attım şimdi de elektrik faturası istiyorlar ölmüş nenemin üstüne son ay faturası var 3 ayı ben nereden bulayım ya
Destek olsak da ilgilenselerGeçmiş olsun dostum
Bizim arkadaşa yatmış bugün çekmeye gidecekdiArkadaşlar bu ay aile destek kapsamindaki yardim parası yatmadi bilgisi olan var mi bitti mi acaba destek e devler t ptt den de cikmiyo bisry gorunmuyo
1xbet odemıcem Derse Kralı alamaz o parayı senden ne istiyorlarsa GonderDestek olsak da ilgilenseler
3 aylık elektrik faturası istiyor nereden bulayım ben onları ölmüş nenemin üstüne elektrik1xbet odemıcem Derse Kralı alamaz o parayı senden ne istiyorlarsa Gonder
nenenin Ölüm Raporunu goster3 aylık elektrik faturası istiyor nereden bulayım ben onları ölmüş nenemin üstüne elektrik
Kime göstereyimnenenin Ölüm Raporunu goster
destege durumu duzgun bır dılle anlat maılle Dostum gerekırse Rusca yaz ruscan varsaKime göstereyim