- 2,603
- 1,360
- 113
Akşama Varmı Tahminleriniz Nba Basketbool Futboll Varmi Yaparız Bi Kupon Daha.... 3 4 5 Kombine Olacak Şekilde...
Arkadasla 10 uzerinden puan verirseni İyi Olur ona gore yaparizWaljwikk rotterdam 3.5 üst
Kardesim iki oyuncu birden yazabiliyoz mu tek tek soylesen bide nasil takip etcez kuponolusturalim...Chris paul 6.5üst asist yada aldridge 18.5 üst
Sivas alanya ilk 15 dakika 0.5alt
Olması büyük ihtimal olan maçlar bana göre
Efes yenilir. Larkin yokBenim bı tahminim var ama oynama sen bugün Efes yenilecek eğer bugün yenilmezse dahada yenilmez
GiderBasketbol CSKA Moskova kazanır.
Bayern Münih maçında deplasman 3 sarı kart görür.
Gelir mi
Larkin yok Sertaç doğuş Buğrahan falanda yok galiba micic sakatlık geçirdi ama oynayacak galiba yani eksik çokEfes yenilir. Larkin yok
He doğru milli maç var diğerleri de yok. Efes yenilmez fark yerLarkin yok Sertaç doğuş Buğrahan falanda yok galiba micic sakatlık geçirdi ama oynayacak galiba yani eksik çok
Farklı maçlar zaten kanka içine hangisi daha çok sinerse ekle derim ama ben paula daha çok güveniyorumKardesim iki oyuncu birden yazabiliyoz mu tek tek soylesen bide nasil takip etcez kuponolusturalim...
Kardes nba bakalimda 3 4 mac iyi cikartalim en iyisi icime yatmadi maclar.....Farklı maçlar zaten kanka içine hangisi daha çok sinerse ekle derim ama ben paula daha çok güveniyorum
dur kardeşimAVUSTURYA 1. LİG hepsine 2,5 üst yaz hayırlı olsun güle güle harca
Dostum napoliye bas geçKardes nba bakalimda 3 4 mac iyi cikartalim en iyisi icime yatmadi maclar.....
Dost Nba Sakliyom kendimi...Dostum napoliye bas geç
o zaman utah ev sahibi 113,5 üst bahsini oynayabilirsin @abikarincaDost Nba Sakliyom kendimi...
Ilk mac geldi diger maclarida bekliyoz 4 mac yapsak yetero zaman utah ev sahibi 113,5 üst bahsini oynayabilirsin @abikarinca