- 1,850
- 1,026
- 113
4. Periyot yoo oynanmadi betsapinde skor 73-78 olarak gozukuyor kayip yaparlarsa sasirmsmDünden beri sonuçlanmadı bulamıyorum da Ekli dosyayı görüntüle 433208
İyade olması lazım o zaman reis4. Periyot yoo oynanmadi betsapinde skor 73-78 olarak gozukuyor kayip yaparlarsa sasirmsm
Ev sahibine 6 defa faul çıktı son 7 saniyedeDünden beri sonuçlanmadı bulamıyorum da Ekli dosyayı görüntüle 433208
Sonuçlanmadı daha reis iyade alcaz o zaman bulduğumuz maçlara bak vallahi şaka gibi yaEv sahibine 6 defa faul çıktı son 7 saniyede
Yeterli oyuncu olmadığı için oynanmadi. sportzone da maçın yayını vardi dost. 3. Çeyrekte 40 sayı ile bitti 41 değil düzeltirler herhalde
Son ceyrel hic oynanmadiloEv sahibine 6 defa faul çıktı son 7 saniyede
Yeterli oyuncu olmadığı için oynanmadi. sportzone da maçın yayını vardi dost. 3. Çeyrekte 40 sayı ile bitti 41 değil düzeltirler herhalde
Son çeyreğe girene kadar 20 dakika falan bekledi .sonra yayın gitti zaten dostumSon ceyrel hic oynanmadilo
İyade yapcak reis kayıp olmadı imkansız maç oynanmamış yaniBoyle bittiyse kayıp mi o zmaan sacmaliga bak
Ben zaten alt vermişim böyle sayılırsa da gelmiş olur oda varBoyle bittiyse kayıp mi o zmaan sacmaliga bak
86-94 bitmiş yani bu sabah kaldığı yerden devam etti sanırsam maçBenim şimdi kazancı olarak geçti hesaba
TebriklerDünden beri sonuçlanmadı bulamıyorum da Ekli dosyayı görüntüle 433208
Sağol reisTebrikler
Aynen reismaç sonuçlanmış dostum, kazanmışsın