- 15,094
- 13,279
- 113
Roll değildir keyfe keder konudur , herkese bol şans
bol şansKasa 100 , ikiye böldük uykumuz var yarin aksama uzar bu konuEkli dosyayı görüntüle 541503
Reis hedef yuksek oran düşük uzun sürüyor takip etmesinler diye yazıyorum ama dedginde dogru tabirol degil deyince kimse kalmamis insanlar ne kdr çikarci be
napiyosn ki bu oranlarla kasa basip yukseltmeye mi calisiyorsun riske atiyosn herturlu bari 2 mac 1.20 fln yapsaydin para verirdiReis hedef yuksek oran düşük uzun sürüyor takip etmesinler diye yazıyorum ama dedginde dogru tabi
Diger konuda 20 yi 700 yaptik reis acelemiz yok , sans varsa gelir yoksa 1.01 de yatiyornapiyosn ki bu oranlarla kasa basip yukseltmeye mi calisiyorsun riske atiyosn herturlu bari 2 mac 1.20 fln yapsaydin para verirdi
hep böyle 1.30 oranlar la miDiger konuda 20 yi 700 yaptik reis acelemiz yok , sans varsa gelir yoksa 1.01 de yatiyor
Sagol kofteciBol şans gülüm
Yoo 1.10 falanda vardi 😀hep böyle 1.30 oranlar la mi
büyük sabir işi ne diyimYoo 1.10 falanda vardi 😀
O altyapilarda spor oynayamiyorum dost , bahsi seçene kadar oran kapanıyor falan , birde max 500 bastiriyor iktan liglereDost sen sabırlı oynuyon senin yerinde olsam betineden 200 e 200 veriyor min Max çekim 4 k onu alirdim hergun 😂