- 2,244
- 1,140
- 113
Buyuk ulkeler tek tek gidiyor. Bence Belçika bu sene şampiyon. 😉
Vallahi ben sürpriz bir ülke bekliyorumBuyuk ulkeler tek tek gidiyor. Bence Belçika bu sene şampiyon. 😉
Belçika -İtalya şimdi yarı finalde karşılaşıyor , nasıl final oynasınlarAlmanlar son 2 turnuvadır kötüler zaten çok bişey beklenmiyordu ingilizler bal yapmaz arı gibi top oynuyor belçika italya finali oynanır gibi ama bakalım neler olacak
Timo Werner çok beceriksiz. Hakikaten Benzema gibi bir oyuncuları olsaydı, farklı olurdu. Müller'de kötü kaçırdı bu maç. Umarım İtalya kazanmazBenzema alman olsaydı net kupa onlarindi
Herşeyi çizen almanlar klose den sonra bir forvet çıkaramadılar sonuç hüsran
İsin kotu tarafı benim acimdan bets10 almanya belçika fransa şampiyonluklarına freebet verdi tek.umut belçika kaldı
Bets10 verdiyse oda elenir italya kazanır
ingiltere iyi mi oynadı hangi mac iyi oynanışiyi oynayan takımlar cok net belli isviçre danımarka belcıka ispnya ingiletere .ingiltere kanadı final yapabılır zor yakımlar dıger tarafta ben belcika ingiltere finali bekliorum
tabıkı görsel olarak ıyı oynamdılar ama rakıplerı bozan oyunu var ingilterenın kesın final yaparlar bwence zorlu takımlar dıger tarafta saydıgın takımların savunmaları zayıf dostum bu aradaingiltere iyi mi oynadı hangi mac iyi oynanış
İspanya içinde demissin bence saydıklarım arasında en kötüleri bunlar ki bunlardan almanya ve portekiz çok daha iyiydi
Fransada keza
bence italya en sağlamı keske belçika kazansa ben de 400 kazanacak amamesela cekler muazzzam oyunuyo danımarkada ole ısvıcre taş gıbıler elcıka italya zaten iyiler bu takımlara bayıldım ama bi ispanya vites arttırdımı göruyosun 5 tane atıolar süptız bı takım alabılırmı alabılır neden olmasın inş cekler yada danımarka kazanır dicem ama buyuk takımladan bırı götürür yıne öle duruyo
Bets10, Belçika kazanıra 65 TL veriyordu bende de.bence italya en sağlamı keske belçika kazansa ben de 400 kazanacak ama
yok freebet verdi 50 ser tl fransa almanya belçika ucune ben de kendi kendime dedim ki ingiltere ve italyaya verseydi tamamdıBets10, Belçika kazanıra 65 TL veriyordu bende de.
öle deme sonuc odaklı takım her bir oyuncusu yıldız olan tek takım bana göre inanılmaz bı oyuncu grubu var adamlara zamanında 5 atıoduk nasıl buyudu futbolları adamların şaka gıbı bide bize bakYok fre
yok freebet verdi 50 ser tl fransa almanya belçika ucune ben de kendi kendime dedim ki ingiltere ve italyaya verseydi tamamdı
Simi iki elendi elde belçika kaldı
Belçika nin teknik direktörü nu sevmiyorum o yüzden çok umudum yok
yok oyuncu bazinda adamların ilerisi gerçekten çok iyiöle deme sonuc odaklı takım her bir oyuncusu yıldız olan tek takım bana göre inanılmaz bı oyuncu grubu var adamlara zamanında 5 atıoduk nasıl buyudu futbolları adamların şaka gıbı bide bize bak
ispanya ritmini bulduBugün ingiltereyi tutuyordum yanıltmadılar
Bence İspanya önüne geleni tokatlar dost
Geriye düştüler dün ama hiç bozmadan oynamaya devam ettilerispanya ritmini buldu