Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Amatemde Tedaviye Başlamak

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,154
1,185
113
2 amatem yaktım 2 de açık dosya var 1 tane de eski kapanmış dosya var hakim saolsun 5 ini birleştirdi salı günü mahkeme var trafik kazası geçirdim fiziksel olarak ceza yatamam istersen sana vekalet veriyim yerime takıl 3-5 ay bırakırsın kumarı falan pamuk gibi olursun

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,319
628
113
2 amatem yaktım 2 de açık dosya var 1 tane de eski kapanmış dosya var hakim saolsun 5 ini birleştirdi salı günü mahkeme var trafik kazası geçirdim fiziksel olarak ceza yatamam istersen sana vekalet veriyim yerime takıl 3-5 ay bırakırsın kumarı falan pamuk gibi olursun
maşallah isminin hakkını veriyorsun hocam uyuşturucu da var mı sende :( Eğer hagb veya denetimli verildi ise ve 5 yıl geçmedi ise tüm dosyalar birleşir indirim falanda olmaz haberin olsun .

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,208
6,462
113
Ben yattım biliyorum . Arkadaşın dediği gibi bir yer üstteki yorumlara ek olarak . Mesela eroin bağımlısı olan adam vardı adama eroin bulunan haplar veriyorlardı . Çünkü krize giriyordu . Sorduğumda dozlarını azalta azalta veriyoruz diyorlardı bildiğimiz reçeteli hap çok garibime gitmişti . Orada çalışanlar içinde gerçekten çok zor
aslında çok şey yazmak istiyorum ama,,,olmuyor ulu orta yerde..
kısacası kim bu tedaviye yakınından birisi mecbur kalırsa,,asla yatış istemeyin ayaktan tedavi ,yatmaktan bin katlı iyidir,,neden diyeceksiniz,,kısaca şöyle diyeyim ateş çemberinin içinde alevlerden kurtulamazsiniz,,yangından önce kaçmak ve yanıcı maddelerden kendini uzak etmek için oraya sadece ilacını almak için sessiz sedasız gidip bir Allah in kuluna yaklaşmadan ailene sığınmak ve mutlaka a dan Z ye tanıdığın tüm o yollu arkadaşlardan uzaklaşıp ortam değiştirmek olmazsa olmaz kesin kuraldır...bu ikisine uyulmadikca bütün emekler çöp olur....anca ailesini kandırır oda biyeree kadar..

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,154
1,185
113
maşallah isminin hakkını veriyorsun hocam uyuşturucu da var mı sende :( Eğer hagb veya denetimli verildi ise ve 5 yıl geçmedi ise tüm dosyalar birleşir indirim falanda olmaz haberin olsun .
Aynen dostum hepsi birleşti 5 sene içinde kendi isteğimle bırakmıştım ama yine de paket olacaz gibi

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,319
628
113
aslında çok şey yazmak istiyorum ama,,,olmuyor ulu orta yerde..
kısacası kim bu tedaviye yakınından birisi mecbur kalırsa,,asla yatış istemeyin ayaktan tedavi ,yatmaktan bin katlı iyidir,,neden diyeceksiniz,,kısaca şöyle diyeyim ateş çemberinin içinde alevlerden kurtulamazsiniz,,yangından önce kaçmak ve yanıcı maddelerden kendini uzak etmek için oraya sadece ilacını almak için sessiz sedasız gidip bir Allah in kuluna yaklaşmadan ailene sığınmak ve mutlaka a dan Z ye tanıdığın tüm o yollu arkadaşlardan uzaklaşıp ortam değiştirmek olmazsa olmaz kesin kuraldır...bu ikisine uyulmadikca bütün emekler çöp olur....anca ailesini kandırır oda biyeree kadar..
Tabiki abi aynı fikirdeyim. ben psikologları ailemi kandırıyordum bilirsin zeki adam herkesi kandırır kendini bile . Aile + Tüm arkadaşlardan uzak durmak + Para ile işinin olmaması başkalarının senin yerine işlerini halletmesi (bir süreliğine)+Dürtü problemi çok yaşıyorsan eğer ilaç kullanımı(beyindeki dürtü ve düşünceleri arttırıyor Tek çözüm . Bırakmak istemeyeni döv say hiçbirşeye yaramaz .İtlikte hırszılıkta yalancılıkta dolandırıcılıkta herşey yapar kendimden biliyorum . Ruh ve sinir hastalıkları da özellikle bakırköy erenköy gibi hastaneler çok tehlikeli zaten herkes sayko içerde . Doktorlar hemşireler bile yavaştan kafayı yiyor . Ne elemanlar var içerde bilirsin .Ben 3 hafta kaldım ama yani hoş şeyler değildi

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,319
628
113
Aynen dostum hepsi birleşti 5 sene içinde kendi isteğimle bırakmıştım ama yine de paket olacaz gibi
Benim eniştenin abisi adam vurmuştu yaraladı sadece . Çıktı girdi devam ediyordu yargılama karar vermişler 2 yıl . 6 ay kaçtı yakalanmadan biri ihbar etmiş dükkanda yakalandı . Aile çevre mevre yoksa gir yat bence içerisi hoş eskisi gibi değil diyorlar . yurt gibiymiş artık 3 4 kişilik odalarda kalıyorlarmış yeni hapishanelerde . En azından kafanı dinlersin.Eğer kaçacaksanda direkt olarak ülkeden kaç git biryere iltica et

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
242
99
28
Arkadaşlar belki burası yeri değil ama öğrenmek istiyorum çevresinde veya kendisi amatemde tedavi görüp de kumardan tamamen kurtulan oldu mu ? Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
Kral ben gitim bi bookk yaramadı

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,514
365
83
Benim bildiğim kumar bağımlılığı için psikoloktan destek alınır veya ileri düzeydeysen ilaç yazması için de psikiyatriden. Ama asla ve asla tavsiye etmem normal psikolojosi bozuk insanlarla aynı ilaçlar. Geri bırakması ayrı bir dert. Evinde ailenle yaşıyorsan kira yeme içme derdin yoksa gir bir işe çalış en güzel tedavi budur.

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,514
365
83
Var reis gördüm. Erenköy bir de şaka gibi sıra var hemen almıyorlar. İlaç veriyor anlatsam çüş dersin
selam veriyorsun ilaç veriyorlar genç insanlara asla tavsiye etmiyorum, ömrünüz boyunca psikiyatri ilaçlarına bağımlı yaşama olasılığınız çok yüksek.

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,319
628
113
selam veriyorsun ilaç veriyorlar genç insanlara asla tavsiye etmiyorum, ömrünüz boyunca psikiyatri ilaçlarına bağımlı yaşama olasılığınız çok yüksek.
ben sıkıntılı olduğum zamanalr çok yararını gördüm hocam psikiyatrist bana herzaman bu ilaçların düzenli ve aşamalı kullanılamsı gerektiğini söylerdi işe yaramadığını veya kötü etki ettiğini söyleyen herkes ya düzensiz kullanıyor ya kafasına göre bırakıyor .

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,514
365
83
ohoo içerisi sampiyonlar ligi gibi hapcısı rojcusu delisi sizofreni mazosisti alkoliği kumbarbazı herşey var
uyuşturucu alkol anlarım da ne bilim tek sadece çıplak kumar tuhaf geldi. kumar + alkol + uyuşturucu var ise hemen yatsın. altta sakladığı bir şey olabilir. biraz üstü kapalı bir konu :D

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,356
5,551
113
Amatem bana naltrexone diye bi ilac yazmisti. E nabizim da eroin ve alkol bagimlisi gibi bir sey yaziyordu. 184 u arayip silin sunu demistim. Hala gorunuyor recetelerim de.