- 1,079
- 238
- 63
Şans yanında olsun dostSelam dostlar akşamı boş geçmeyelim dedim ulaşırsak dağıtım yaparız konuda aktif olanlara
Ekli dosyayı görüntüle 660631
Şans yanında olsun dostSelam dostlar akşamı boş geçmeyelim dedim ulaşırsak dağıtım yaparız konuda aktif olanlara
Ekli dosyayı görüntüle 660631
top deplasmandaydı bir umut bekledik bisi olur diye oyuna sokamadıSon 1 dk boş geçip 2 saniyelik hücumda sayı atıyorlar ya şaka gibi 😄
Geldi ya gerisi salla gitsin 😂Son 1 dk boş geçip 2 saniyelik hücumda sayı atıyorlar ya şaka gibi 😄
İyi yırttıkSon 1 dk boş geçip 2 saniyelik hücumda sayı atıyorlar ya şaka gibi 😄
nasıl olduğunu gördün mü top evde bile değildi dep topu elinden çıkartamadı sonra rastgele pas attı ev potanın altına düştü adam aldı son salisede attı potaya böyle bir şeye ilk defa tanık oldum fena şansSon 1 dk boş geçip 2 saniyelik hücumda sayı atıyorlar ya şaka gibi 😄
Şans işte geleceği varmış kuponun şans olmasa ne yapsan gelmeztop deplasmandaydı bir umut bekledik bisi olur diye oyuna sokamadı
Aynen öyle sıradaki gelsin ☺Şans işte geleceği varmış kuponun şans olmasa ne yapsan gelmez
Aynen dost bu şansla devamŞans işte geleceği varmış kuponun şans olmasa ne yapsan gelmez