- 4,291
- 3,022
- 113
İspanya istese 8 kiside bunlara 5 atar ama mudahale oluyo iste 😁İspanya kırmızı yedi
İspanya istese 8 kiside bunlara 5 atar ama mudahale oluyo iste 😁İspanya kırmızı yedi
Böyle bitse de benim için yeterli ama Hırvatistan ve Portekiz maçları hiç tahmin ettiğim gibi gitmiyor 😄İspanya istese 8 kiside bunlara 5 atar ama mudahale oluyo iste 😁
Portekiz geriden gelir ozel orani var belki olursa olur cunku portekizin ilk golu yemesi normal degil ..Böyle bitse de benim için yeterli ama Hırvatistan ve Portekiz maçları hiç tahmin ettiğim gibi gitmiyor 😄
Hirvatlar atamiyor ne yapiyimSuvat geldi goller kesildi
Kurudu bütün maçlarSuvat geldi goller kesildi
Ilk maclar alt bitti hep bunlar üst olur dedik bunlarda ayni laKurudu bütün maçlar
Hırvatistan 0-0 biter Portekiz İskoçyaya yenilir bizde kayıp bonusunu katlamaya çalışırızIlk maclar alt bitti hep bunlar üst olur dedik bunlarda ayni la
He ya sorma ben 2 2 diyodum hirvatlara bence oyuncular protesto ediyor ak uluslar ligini bombos gereksiz turnuva baska aciklamasi yok hep alt oluyor maclarHırvatistan 0-0 biter Portekiz İskoçyaya yenilir bizde kayıp bonusunu katlamaya çalışırız
Protesto ediyosa oynamasın awHe ya sorma ben 2 2 diyodum hirvatlara bence oyuncular protesto ediyor ak uluslar ligini bombos gereksiz turnuva baska aciklamasi yok hep alt oluyor maclar
O da gelmeyecek anlaşılanIsvicre atti bide
O mac berabere ya da ev yener isvicre kirmizi gormezse isvicre cok iyi takimO da gelmeyecek anlaşılan
Ak işi bu mecbur bizde kumar oynamak istemiyoruz ama oynuyoz demi cunku isimiz bu bos isProtesto ediyosa oynamasın aw
30dan önce yazsaydınPara isvec macinda +7 banko
Estonya 3 ten sonra saliyor bilmiyon sen konusma soner30dan önce yazsaydın
Bizim özel oranlar da yalan oldu Ronaldo gol atar dedik adam 11 bile başlamadı 😂Para isvec macinda +7 banko
Girer atar 2 1 biter mac yazdik mi kenara bir ihtimal 3 atar holide gelirBizim özel oranlar da yalan oldu Ronaldo gol atar dedik adam 11 bile başlamadı 😂