Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep7575 / Gece Kuşu

Kupon Miktarı
4950
Kupon Oranı
2.17

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,042
5,678
113
Toparlasın abi umarım herkes toparlar yavaştan bu saatte uyumuyoruz kaç kişi illakş sıkıntısı olan vardır umarm dertlerinize derman bulunur arkadaşlar
tabi arada bi donguyu yakalamak lazim yoksa cok sakat durumlardayiz dostum.Beni 3aydir bir kilitlediler perisan ettiler.gerci hepimiz ayni durumlari farkli günler de aylar da yaşıyoruz . RASGELE :)

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
373
63
tabi arada bi donguyu yakalamak lazim yoksa cok sakat durumlardayiz dostum.Beni 3aydir bir kilitlediler perisan ettiler.gerci hepimiz ayni durumlari farkli günler de aylar da yaşıyoruz . RASGELE :)
Haklısın abi 5 ay önce hiç bir problemim yoktu 3 ay önce problemler başladı aşmaya başladım yeni yeni düşmeye başlayınca iyiyken yanımda olankimse kalmadı forum biraz da olsa iyi geldi muhabbet bakımından umarm hepimiz toparlarız aşarız geçiciyiz bu hayatta üzülmeyelim bari

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,042
5,678
113
Haklısın abi 5 ay önce hiç bir problemim yoktu 3 ay önce problemler başladı aşmaya başladım yeni yeni düşmeye başlayınca iyiyken yanımda olankimse kalmadı forum biraz da olsa iyi geldi muhabbet bakımından umarm hepimiz toparlarız aşarız geçiciyiz bu hayatta üzülmeyelim bari
iyi gun dostu herkeste var. onemli olan kotu gunde yaninda olani bulmak ama bizde kotu gun bitmez, buna da hic bir dost dayanamaz, bir yerde dur derler.tek gercek ailedir gerisinin koy gtune :)