- 87,107
- 66,541
- 113
Cehalet basa bela kardesdüşünsene dünyanın en büyük takımları peşinde koşuyor ama hakkında dil bilmiyor, top diye oynarlar diyorlar. :d
Bizim insanımız öyle bir hale geldi milli takımda bile ayrım yapıyor kendi takımında oynamayana destek vermiyor Arda Güler Fenerbahçe'li diye başarısız olsun istiyor tranfer günündeki tanıtımı görünce çoğu kıskançlıktan çatladı Arda Güler gibi oyuncular çıksın Yunanistan bile Avrupa şampiyonu oldu biz niye olmayalım inşallah her sene bir iki oyuncu çıksın böyledüşünsene dünyanın en büyük takımları peşinde koşuyor ama hakkında dil bilmiyor, top diye oynarlar diyorlar. :d
nereden biliyorsun İngilizce bilmediğini kimseyi küçümsemeArdayı top edip oynarlar orda.Gördüğüm kadarıyla dillerini de pek anlamıyor.Ardaya laf anlatana kadar antreman biter.
Onu diyende forumun lisanslı dolandiricisidüşünsene dünyanın en büyük takımları peşinde koşuyor ama hakkında dil bilmiyor, top diye oynarlar diyorlar. :d
knka hazard realden öncede çöpün tekiydi zatenYaşı genç kendini geliştirir dil de öğrenir. Ben başarılı olacağına inanıyorum. Madrid'e transfer olup hayatı kararan tek isim Hazard ondan beteri olmaz merak etmeyin
Yapma gözünü seveyim chelseadeyken iyiydiknka hazard realden öncede çöpün tekiydi zaten
Milli maçlar varken De Bruyne için çöp diyodun futbolcudan tam olarak beklentin nedirknka hazard realden öncede çöpün tekiydi zaten
Irz düşmanı geliyor kız arkadaşlarını özlemiş fbjk 🤤Yaşı genç kendini geliştirir dil de öğrenir. Ben başarılı olacağına inanıyorum. Madrid'e transfer olup hayatı kararan tek isim Hazard ondan beteri olmaz merak etmeyin
Gelsin gelsin 🤓Irz düşmanı geliyor kız arkadaşlarını özlemiş fbjk 🤤
hırs, dayanıklılık ve oyun kuruculuk hırvatistan milli takımında oynayan oyuncular 3-4 senedir favorimdir lovren olsun modric olsun kramaric olsun perisic vsMilli maçlar varken De Bruyne için çöp diyodun futbolcudan tam olarak beklentin nedir