Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Arda Güler’in İlk Antrenmanı

cberkdogdu

✅ 💲💲💲💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,434
6,723
113
Fenerbahçe kadrosunun balon olmayan tek oyuncusuydu o da gitti zaten. Yolu açık olsun

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
753
240
43
düşünsene dünyanın en büyük takımları peşinde koşuyor ama hakkında dil bilmiyor, top diye oynarlar diyorlar. :d
Bizim insanımız öyle bir hale geldi milli takımda bile ayrım yapıyor kendi takımında oynamayana destek vermiyor Arda Güler Fenerbahçe'li diye başarısız olsun istiyor tranfer günündeki tanıtımı görünce çoğu kıskançlıktan çatladı Arda Güler gibi oyuncular çıksın Yunanistan bile Avrupa şampiyonu oldu biz niye olmayalım inşallah her sene bir iki oyuncu çıksın böyle

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,667
2,151
113
İşi çok zor ama çok gelişim gösterir antreman fenaa

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,781
47,708
113
Simdi antranmnin ozetini izledim sov yapmis la adam hic beklemezdim

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,845
996
113
Hazirlik maclari sonrasi pilot takimlarindan birine gider gibi teknik olarak degil ama fiziki olarak bi 2 yila ihtiyaci var yoksa teknik oyun gorusu beceri vs dünya ortalamasının cok ustunde

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Yaşı genç kendini geliştirir dil de öğrenir. Ben başarılı olacağına inanıyorum. Madrid'e transfer olup hayatı kararan tek isim Hazard ondan beteri olmaz merak etmeyin

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,764
4,436
113
Milli maçlar varken De Bruyne için çöp diyodun futbolcudan tam olarak beklentin nedir
hırs, dayanıklılık ve oyun kuruculuk hırvatistan milli takımında oynayan oyuncular 3-4 senedir favorimdir lovren olsun modric olsun kramaric olsun perisic vs