Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arka Sokaklar Engin Komiser Öldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Azonce kanal d tv sındecıktı fragman da, haftakı bolumde engım komser vefat edıor goren varmı.bencok kotu oldum fılimde olsa 500bolum dür adami. Aynı fılımde goruyok haftaya olcek engın komsem@admınler konuyu,bulamadımsız duzeltsenıze
Ne kullanıyorsan sağlam malmiş torbacinin numarası lütfen :)

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Vala arkadaşa fena imrendim şu hayata bak be millet nasıl kafalar yasiyo reis zahmet olmazsa bonservisiyle alayım şu kafayı senden

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,597
815
113
Şu hayat bana; 1, senin türkçeni 2- arka sokakların neden bu kadar uzun sürdüğünü açıklayamaz

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
100 yaşında mısın dayı bu nasıl yazı şekli

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,026
538
113
Adam kendine göre bir yerlere nokta koyuyor ama nokta koyduktan sonra da nokta koyulan cümlenin devamını yazıyor. İlk defa böyle noktalama işareti hatası görüyorum :)

Owecian

Yeni üye
Yeni Üye
3
1
3
+ kadifeden kesesi
- yaaaa? 😨

+ yaa.. kahveden gelir sesi
- yok cnmmm 🧐

+ tabii.. oturmuş çomar oynar
- eeee 🤔

+ ahh ciğerimin köşesiii
- helal beee 🤗

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,042
5,678
113
Adam kendine göre bir yerlere nokta koyuyor ama nokta koyduktan sonra da nokta koyulan cümlenin devamını yazıyor. İlk defa böyle noktalama işareti hatası görüyorum :)
Bence noktalamayi telefon otomatik yapiyorm bi soluklan agam sen napiyon diyor. Bi yerden sonra komple kopuyor. Cihaza duzeltmesi icin firsat vermiyorm yahu gozlerini baglasan yeminle bu kadar kotu yazilmaz. Bu reyizde baska bir sey var, adini koyamadığım

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,291
10,158
113
IQ da ölümüne kapışırlar
indir.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...