- 1,150
- 473
- 83
kardo son 4 saniye celtic 2 atış kaçırmadı izledim inceledi vermedi he verse saçma olurdu adam topa vurmuş sonrasında hava atışı inda aldı boston faul yaptı atış oldu son top da boston 2lik kaçırdı131.131. son 4 saniye celtik serbest atış kazanıyor ve ikisinide atamıyor buda yetmezmiş gibi 1 saniye kala faul yapıyor
Bu sporcularda şeref haysiyet gram kalmamış
İçimden öyle güzel cümleler yazmak geçiyor ama yazamıyorum Ekli dosyayı görüntüle 453843
Kardeş belki senin dediğin doğru olabilir ama son saniye hangi akla dayanarak faul yapiliyorkardo son 4 saniye celtic 2 atış kaçırmadı izledim inceledi vermedi he verse saçma olurdu adam topa vurmuş sonrasında hava atışı inda aldı boston faul yaptı atış oldu son top da boston 2lik kaçırdı
Eywallah reis çok kotü yaktılar kasayı şerefsizler keşke bozsaydımGeçmiş olsun dostum
Hava atışı olmadı kanka. Challenge kullandı indiana baktılar buddy hield topa dokunmuş faul yok top indiana ya geçti. İndiana kenardan başlattı son saniye şut atarken porzingis faul yaptı 3 atış oldu 3 de 2 attı bitti.kardo son 4 saniye celtic 2 atış kaçırmadı izledim inceledi vermedi he verse saçma olurdu adam topa vurmuş sonrasında hava atışı inda aldı boston faul yaptı atış oldu son top da boston 2lik kaçırdı
ben bostonun atışı vermedi sonra kapadım açtım top indiadaydı faul olmıuştı ama bildim şey bostonun atışı iptal oldu ztn faul yoktuHava atışı olmadı kanka. Challenge kullandı indiana baktılar buddy hield topa dokunmuş faul yok top indiana ya geçti. İndiana kenardan başlattı son saniye şut atarken porzingis faul yaptı 3 atış oldu 3 de 2 attı bitti.
Kardeş bende onu diyorum işte hangi akla dayanarak faul yapıyor son saniye şerefsiz adam faul yapmak nedir yaHava atışı olmadı kanka. Challenge kullandı indiana baktılar buddy hield topa dokunmuş faul yok top indiana ya geçti. İndiana kenardan başlattı son saniye şut atarken porzingis faul yaptı 3 atış oldu 3 de 2 attı bitti.
Bütün spor dalları artık pişmanlıktır heryerde yobazlaşma bozulma şike arşa dayanmış en güzeli oynamamak oynayacaksan da rulette yada pokerde oynamakBende Alperenin 1 katkısından yattım NBA pişmanlıktır
Dostum yobazlıkla ne alakası varBütün spor dalları artık pişmanlıktır heryerde yobazlaşma bozulma şike arşa dayanmış en güzeli oynamamak oynayacaksan da rulette yada pokerde oynamak
Yozlaşma var demek istemiştir klavye mağduru arkadaşDostum yobazlıkla ne alakası var
Yobazlaşmanın anlamını bilmeden yobazlaşmayla ilgili soru sormanda bir yobazlıktır syn dostumDostum yobazlıkla ne alakası var
Bende öyle anladım ama arkadaş ısrarla yobazlık diyor böyle düşündüğümüz içinde extra yobaz dedi ikimizeYozlaşma var demek istemiştir klavye mağduru arkadaş
Yok syn arkadaşım aksine yobazlık dedimYozlaşma var demek istemiştir klavye mağduru arkadaş
Yobazlaşmanın anlamını bilmeden yobazlaşmayla ilgili soru sormanda bir yobazlıktır syn dostum
Biraz kumardan kafanı kaldırıp kitap falan oku komik duruma düşme dostumYok syn arkadaşım aksine yobazlık dedim
Bütün sıkıntılar bitti kitap kaldı tek sıkıntımız galibaBiraz kumardan kafanı kaldırıp kitap falan oku komik duruma düşme dostum
Bu arada siz haklısınız baktım yobaz başka anlam teşkil ediyor kusura bakmayın uyku sitrets bir yobaz kelimesi eksikti oda oldu şimdi rahatça uyuyabilirim iyi gclerBiraz kumardan kafanı kaldırıp kitap falan oku komik duruma düşme dostum