Arkadaşlar benim bir hastalığım var öncelikle çok güzel bir işim var şartları çok güzel 3 ayda 1 ikramiyeli maaşım var maaş hariç ekstra doğalgaz yardımı olsun erzak yardımı olsun haftasonlarım tatil şartları çok güzel fakat çalışamıyorum iş diyince başımdan kaynar sular dökülüyo işte akşamı edemiyorum bunun için tedavi gördüm ilaç kullandım fayda etmedi ama çocuğum olacak mecburum ama dayanamıyorum elimde değil çok farklı bir hastalık ben istemezmiyim işe gitmeyi herkes gibi ama dayanamıyorum neypacağım
hastalıktan değilse, bence işini gücünü bozma aga, çocuğun da olacakmış, vatana millete hayırlı olsun inşallah, şimdi açık konuşmak mak gerekirse, zora düşmemişsin ve birazda rahatlığın verdiği sıkıntı, şöyle söylim rahatsın ihtiyacın yok, şeytan işte vesvese kafa farklı yerlere gidiyo, aynı durumu yaşadım emin ol, 5.500. 6k maaşım vardı, işi bıraktım senin dediğin mevzu, 2 ay sonra virüs patladı patates olduk, bizim sektör ölü, iş bakıyoruz ne olursa o moddayız, demem o ki şükür de otur aşşa, buldukça bunarsan, Allahın tokadı yok, ne olduğunu şaşırsın