- 444
- 196
- 43
500 ü hala veriyor da şartları ne
500 u 1 kat cevirip cekmek istedigin tutarin %25 kadarini yatirip 1 kat ceviriyorsun max 5k cekim500 ü hala veriyor da şartları ne
teşekkür ederim sagolasın çekim için bir şart yok demi havale gibi500 u 1 kat cevirip cekmek istedigin tutarin %25 kadarini yatirip 1 kat ceviriyorsun max 5k cekim
bankadan sağlamdır artemis öder merak etme
Ödermi kral çekim verdim ben bekliyorum 25 dk olduDost Artemsbeti bilmez bunlar .Eski sağlam sitedir..Truvabet Artemisbet ortaktır..sağlam eski yerler
Nasıl aldın bonusu ne zaman aldın ben burdaki linkten üye oldum vermediÖdermi kral çekim verdim ben bekliyorum 25 dk oldu
Ben bi telegram gurubundan aldım kayıt olduğum gibi 500 tl eklendi 1 katı çevirim yapdık %25 ini yatırdım onu da çevirdim çekim verdim bekliyom yatırmadılar yarım saati gecdiNasıl aldın bonusu ne zaman aldın ben burdaki linkten üye oldum vermedi
Nerde grupBen bi telegram gurubundan aldım kayıt olduğum gibi 500 tl eklendi 1 katı çevirim yapdık %25 ini yatırdım onu da çevirdim çekim verdim bekliyom yatırmadılar yarım saati gecdi
bende 600 yatirdim dostum bakalim ibsallah gecde olsa odeme tamamlanir.Tam 4bucuk saaat oldu ödeme gelmedi boşuna para yatrmayin benim 750gitti
Birkaç defa yatırım yapmıştım bu siteye o sıra ekremin sponsoruydu çok geç geliyor ödemeleri. Bu promosyonla 2 güne bile gelebilir ama eminim ki gelir. Sağlam bi site.bende 600 yatirdim dostum bakalim ibsallah gecde olsa odeme tamamlanir.
herkes yok artemisbet eski site oder vs yazmis onlara guvenip yatirdik, odeme yapilmazsa acaba o arkadaslarin cevabi ne olacak ahkam kesip dursublar sadece 😂
300 fazla bakiye vardi sifirlamislar, cekim talebi halen bildirim bekliyorda.Birkaç defa yatırım yapmıştım bu siteye o sıra ekremin sponsoruydu çok geç geliyor ödemeleri. Bu promosyonla 2 güne bile gelebilir ama eminim ki gelir. Sağlam bi site.
Önermem çekim yapanları bekle öderse yap yatırımınıBenimde 800 var yatırım yapilirmi
Bencede bekleyim birazÖnermem çekim yapanları bekle öderse yap yatırımını