- 8,326
- 3,185
- 113
Arkadaşlar arnavutlukda 3 aylik iş varmış . Tam işten anlayana 1000 euro yüzde 50 sinden anlayana 800 euro maas veriyolar. Anlayan varsa iletisime gecelim . Konu biraz alakasiz ama ise ihtiyacı olan faln vardır diye yazdım
valla adamla konusuyrm şu an. 3 aylık işleri kalmış. Ab standartlarına göre çalısyolarmiş . iş bitiminde 500 euroda bonus veriyolarmışDeneme bonusu veriyorlar mı ?
3 aylık iş için biraz garip geliyor tabi lazım olanlara iyi olabilir .
Valla kardesim ben ise ihticaı olan vardır diye dedim. Eğer gercekten isinde olan usta varda 1000 eurodan 3 ayda 3000 €alır 3000€euroda 23000 tl falan yapiyoHiç anlamayan kendi cebinden mi veriyor
mesajı şimdi gördüm ben varım kardeşim.iletişime geçelim. özelden yaz telefon numaranıArkadaşlar arnavutlukda 3 aylik iş varmış . Tam işten anlayana 1000 euro yüzde 50 sinden anlayana 800 euro maas veriyolar. Anlayan varsa iletisime gecelim . Konu biraz alakasiz ama ise ihtiyacı olan faln vardır diye yazdım
kardeşim haber bekliyorum senden ben talibim bu işe.Valla kardesim ben ise ihticaı olan vardır diye dedim. Eğer gercekten isinde olan usta varda 1000 eurodan 3 ayda 3000 €alır 3000€euroda 23000 tl falan yapiyo
Özelden numara yazicam konus adamla . Anlasirsam beraber giderizkardeşim haber bekliyorum senden ben talibim bu işe.
Pasaport parası vermiyon ucak bileti vs hepsini adam ben alicam dediPasaport parası die 250 euro alıp tokatlıyolar duydum bu sistemi
Adi nE kardesım firmaninBenim bildigim bir firma var Arnavutluk ta pek tekin değil ona gore
Ben adamı tam tanimiyorum . Whatsapdan yazdim . Dedi aksam patronlara haber vericem . Ama ben minimakda çalısıyodum istanbuldaTirana inince %50 avans vermeyi kabul ederse gidin
Kardesim firmaýı simdi sordum firmayı tanıyorum . Ama admları tanimıyorum . Zaten benle temas kurmayackki gitmek isteyenler. Ben numara verdim konussunlar. Belki tanıdiklari cikar ordaki adamlar. Zaten asansör sektöründe herkez birbirini tanır hemen hemen. Bide heryerde oldugu gibi bu meslektede dolandırıcılar oluyoTam tanımadıgın adama güvenip arnavurutluk a mı gidecen hadi sen gidecen burdan hiç tanımadıgın adamlara ne amaçla söyluyon