Bol şans sefimHedefe ulaşalım 3 dostumuza ulaşım yapacaz inşallah
Oo 1 saat 50 dakika beklemekHedefe ulaşalım 3 dostumuza ulaşım yapacaz inşallah
Bol şanslar gardaşHedefe ulaşalım 3 dostumuza ulaşım yapacaz inşallah
Valla gerekirse yarına kalır acele ettıkce yatıyoruzOo 1 saat 50 dakika beklemek
Gardaş bana atacaksın da atma bana ,başka arkadaşa at benim yerime gelirse 🤩🤩Hedefe ulaşalım 3 dostumuza ulaşım yapacaz inşallah
Bol sans kardes.sana tavsiyem kumara insallahi masallahi karistirma carpiliriz hic yoktan 😄😄Hedefe ulaşalım 3 dostumuza ulaşım yapacaz inşallah
Sonuç olarak basket her oranın yatma olasılığı ve gelmeoladiligi aynı ha çeyrek oynamışsin ha MS neyse dost sabaha iş var yoksa seni takip ederdik ama sağlık olsunValla gerekirse yarına kalır acele ettıkce yatıyoruz
Bro dun uruguay bizi yatirmamismiydi yine ona oynamissin yahu.Hedefe ulaşalım 3 dostumuza ulaşım yapacaz inşallah
bu sefer rakibe oynadımBro dun uruguay bizi yatirmamismiydi yine ona oynamissin yahu.
Isin icinde uruguay var korkmadim deil.bu sefer rakibe oynadım
dost bence düşüncen yanlış 5 10 dk fazla düşün periyot bahsi al maç bahsi alınca illa gelmiyor ki yani senin bileceğin işte bugün gördük olmayınca olmuyor zatenValla gerekirse yarına kalır acele ettıkce yatıyoruz
o uruguay bişe degil bugun karadağ son 5 dk da 2 sayı atamadı koskoca 5 dk da 2 sayı atmadıIsin icinde uruguay var korkmadim deil.
Geçen Kolombiyayla oynamıştı değil miIsin icinde uruguay var korkmadim deil.