Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik ve Devrecilik

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,104
510
113
Bundan 18yil önce yer Isparta 40.piyede alayı silah çavuş talimgahi severek gittigim askerliğe birtane çavuş ilk günden Zehir etti askerliğimi ve ben o ismi tam 18yil sonra Facebook ta buldum o gün amacım sivilde karşıma çıkmasındi çünkü çok kinlenmistim Facebook ta konuştum resmim olmadigi için bni tanımadı hakkımı helal ettim kapattım siz olsaydınız ne yapardınız agalar

Hamzaxaslan

🦁
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,772
2,993
113
Bundan 18yil önce yer Isparta 40.piyede alayı silah çavuş talimgahi severek gittigim askerliğe birtane çavuş ilk günden Zehir etti askerliğimi ve ben o ismi tam 18yil sonra Facebook ta buldum o gün amacım sivilde karşıma çıkmasındi çünkü çok kinlenmistim Facebook ta konuştum resmim olmadigi için bni tanımadı hakkımı helal ettim kapattım siz olsaydınız ne yapardınız agalar
bende şimdi ısparta eğirdir dağ komando okulundayım

bellisarius01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
111
74
28
Bizde de birtane kıdemli üstcavus vardı azarlamisti beni sivilde karşıma çıksa keşke valla 3 yıldır aklımda bı bulsam kafasına kafasına vurucam 😅

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,893
662
113
bende çavuştum askerde. birlikteki asker sayımız çok azdı .komutanlar bütün işler için beni sıkıştırıyordu .haliyle bend earkadaşlara yükleniyordum mecbur olarak.kimse sevmezdi o yüzden beni .yeni asker gelsin diye dua ederdim. o yüzden doğru dürüst asker arkadasım bile yok.emir altındasın .belki o çavuşda isteyerek yapmıyordu.çok farklı bir ortam orası.sivilde o da yapmazdı. iyi yapmışsın.

veysd41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
69
28
Kanka devrecilik gördüğünü yansıtmayla ilgili ben devrecilik görmedim kimseyede yapmadım zaten huduttaydım 30 tane askeriz 6 tanesi rütbeli. 12 saat gece kobrayla sınır izliyorduk😂

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
356
226
43
18 yıl önce nedir yav hay maşallah dayı insan unutur ben 5 6 yıl önce yaptım çavuşun adını bile unuttum nasıl yer etmişse içine artık hesap kapanmış ama iyi en azından 😄

Son düzenleme:

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,104
510
113
Birde bana demesinmi ben uyumlu bir askerdim muhtemelen senlede iyi olmuşuzdur lan iyi olsak 18sene ismini unuturmuydum

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,104
510
113
18 yıl önce nedir yav hay maşallah dayı insan unutur ben 6 7 yıl önce yaptım çavuşun adını bile unuttum nasıl yer etmişse içine artık hesap kapanmış ama iyi en azından 😄
Valla memleketinden tut göz rengine kadar isminden tut soyismine kadar unutmadım demkki nkadar can sıkmış degilmi ama hakkım helal olsun demek ki çavuş olduğunda havaya giriyor insan kaldıramadı o rutbeyi

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
356
226
43
Birde bana demesinmi ben uyumlu bir askerdim muhtemelen senlede iyi olmuşuzdur lan iyi olsak 18sene ismini unuturmuydum
Bende bölük komutanının adını unutmadım tam psikopatın tekiydi askerliğin uzadığı gün gelip dalga geçmişti nasıl gözüm karardıysa bi baktım birbirimizin gırtlağına çökmüşüz askere diye gittik cezaevine düşüyorduk az kalsın psikolojik sınav resmen hele komutanlar kötüyse

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,104
510
113
Bende bölük komutanının adını unutmadım tam psikopatın tekiydi askerliğin uzadığı gün gelip dalga geçmişti nasıl gözüm karardıysa bi baktım birbirimizin gırtlağına çökmüşüz askere diye gittik cezaevine düşüyorduk az kalsın psikolojik sınav resmen hele komutanlar kötüyse
Aynen sadece çavuş kaldı aklımda gerisi mazi