Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aslında Hepimiz Zenginiz 💵💴

bayramyay1

🎯 The Game Begins 🎯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
12,020
9,717
113
İnsan vücudu her bir parçası ile 45 milyon dolara denk geliyormus.. Vücudunuzun değerini bilin 💵💴

executioner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,326
1,672
113
2 ganyana bassam off 2 tane ben olurdum

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
1 günü 5 günlük yaşadık kafa kağıdı 10 beden 70 çıkarmı bizede bişey 3 5 okutalım

Undertaker

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,027
297
83
Konuyu açan dostumuz organ mafyasidir lütfen dm yazarsa kanmayalim ücrette anlaştık böbreği almasına rağmen parayı ödemiyor :)

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Vallahi onu bunu bilmem fakat şunu bilirim insanın en büyük zenginliği sağlığıdır.Benim sağlığım yokken milyon dolarlarımda olsa o parayı yiyemem.1 kuruş param olmasın sağlığım olsun gram üzülmem.Her şeyden önce sağlıklı olmayı dileyin dostlar

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
Vallahi onu bunu bilmem fakat şunu bilirim insanın en büyük zenginliği sağlığıdır.Benim sağlığım yokken milyon dolarlarımda olsa o parayı yiyemem.1 kuruş param olmasın sağlığım olsun gram üzülmem.Her şeyden önce sağlıklı olmayı dileyin dostlar
parası olana sağlık sağlığı olana para lazım. bi bakımdan sağlığı getirende para götürende. allah sonumuzu hayretsin burda kaç bin üye var kimbilir kaçtanesi 5 parasız ölecek hayatımız çekim yapıp çektiğimizi kaybetmekle geçti böylede sürecek. bakalım filmimizin sonu nasıl biticek