- 5,011
- 2,958
- 113
ANİME OLUR MUyabancı dizi önerin bütün dizileri izledim dizi kalmadı izlenecek
yok be kanka ben animeci değilim hiç valla en bilindik 35-40 tane diziyi bitirdim dizisiz kaldımANİME OLUR MU
BEN DE DEGILIM TSUBASAN POKEMONDAN ATRI OLARAK IZLEDIGIM TEK ANIMEyok be kanka ben animeci değilim hiç valla en bilindik 35-40 tane diziyi bitirdim dizisiz kaldım
1. BOLUME BASLAYINCA SON BOLUMDE BULDUM KENDIMIyok be kanka ben animeci değilim hiç valla en bilindik 35-40 tane diziyi bitirdim dizisiz kaldım
Gotham izlemelisin eğer izlemediysenyok be kanka ben animeci değilim hiç valla en bilindik 35-40 tane diziyi bitirdim dizisiz kaldım
ismi ney bi bakayım ben de1. BOLUME BASLAYINCA SON BOLUMDE BULDUM KENDIMI
yok izlemedim valla bakarım şimdiGotham izlemelisin eğer izlemediysen
2. bölümü bitirdiğinde elin istemsiz şekilde diğer bölümlere gidecek ama önemli olan o ilk 2 bölümü bitirmekismi ney bi bakayım ben de
yok izlemedim valla bakarım şimdi
FİLMİNİ İZLEDİM İLK FILMDEKI YOORUMLAR VARDI ANIMESI DAHA GUZEL DIYE SONRA ANIMEYI IZLEDIMismi ney bi bakayım ben de
ismi ney bi bakayım ben de
BU FILM FRAGMAN BUNUN ANIMESI VAR
DEATH NOTE
eyv biliyordum bunu çok meşhur ama hiç bakamamıştım
DEATH NOTE
Şu izlediğin 40 50 diziden bi ilk 10 yapsana , bende çoğunu izledim arayıştayım şu ara bulamadım kafama göre breaking bad, prsion break, dexter ,game of thrones ,narcos, vikings, lost, spartacus , fringe , soprano harici olsun lütfen : )) Bunlardan izlemediklerin varsa bunlarda bombadır.eyv biliyordum bunu çok meşhur ama hiç bakamamıştım
Çok iyiymiş la