- 4,797
- 1,756
- 113
Aranizda avitor oynayipta kazanc saglayan varmi 2 bin atmayi dusunuyorum ilk defa denicem spordan sıkıldım
Tenis oyna boşver avitor hayatını karartırAranizda avitor oynayipta kazanc saglayan varmi 2 bin atmayi dusunuyorum ilk defa denicem spordan sıkıldım
Halla halla arkadas dun gece 50 bin aldi 1xbett te hemde 30 dakikadaTenis oyna boşver avitor hayatını karartır
Tenis anlamiyorum kiTenis oyna boşver avitor hayatını karartır
Verdiklerini de sorHalla halla arkadas dun gece 50 bin aldi 1xbett te hemde 30 dakikada
Ben anlıyorumTenis anlamiyorum ki
Kardesim bugun 240 carpi vurdu arkadasa 700 tl basmisti merak ettim 2 bin atsammi acaba zarar cok dun gece alanya 10 k 1,5 ust aldim gelmedi bochum 2.5 ust 20 k bastim son 2 bin kaldi zarari cevirwlim dedik2 k slot oyna keyif yaparsın en azindan uçak oyunu ve benzeri olanlar kadar saçma birşey yok
Verdiklerini de sor
Tenise baktim hic birsey anlamadim vallaBen anlıyorum
2k basarsın 1.01 de patlar 1 saniye içinde 2k paran gider kumarın kumarının kumarı o şeylerKardesim bugun 240 carpi vurdu arkadasa 700 tl basmisti merak ettim 2 bin atsammi acaba zarar cok dun gece alanya 10 k 1,5 ust aldim gelmedi bochum 2.5 ust 20 k bastim son 2 bin kaldi zarari cevirwlim dedik
Kral sikintilar buyuk kafam bozuk dun geceden beri zarar cok vlala2k basarsın 1.01 de patlar 1 saniye içinde 2k paran gider kumarın kumarının kumarı o şeyler
Valla ben yıllardır piyasadayım o tarz oyunlardan kâr edeni görmedim yinede sen bilirsin bence girme o işlere gir rulette siyaha bas daha iyiKral sikintilar buyuk kafam bozuk dun geceden beri zarar cok vlala
Peki kralKazanma şansın yok arada 2 kez vur dayan şansını dene 2 den fazla oynama sinra çık
Bülten güzel bugün ufak ufak sporda devam et senKardesim bugun 240 carpi vurdu arkadasa 700 tl basmisti merak ettim 2 bin atsammi acaba zarar cok dun gece alanya 10 k 1,5 ust aldim gelmedi bochum 2.5 ust 20 k bastim son 2 bin kaldi zarari cevirwlim dedik
Dostum 50 bin almıştır ama 500k vermiştir emin ol kazandım diyorsa yalan söylüyordur. Bu oyunu oynayan kimse k bakmasın ama zeka özürlüdürAranizda avitor oynayipta kazanc saglayan varmi 2 bin atmayi dusunuyorum ilk defa denicem spordan sıkıldım
O bir şey mi bizim bı dost var mines oynuyo maaşı aliyo ertesi gün mines e birakiyo bilgisayara karşı kazanacağını saniyoDostum 50 bin almıştır ama 500k vermiştir emin ol kazandım diyorsa yalan söylüyordur. Bu oyunu oynayan kimse k bakmasın ama zeka özürlüdür
Kardesim gaza getirdin hemen bi 100k alip geliyorumKardesim bugun 240 carpi vurdu arkadasa 700 tl basmisti merak ettim 2 bin atsammi acaba zarar cok dun gece alanya 10 k 1,5 ust aldim gelmedi bochum 2.5 ust 20 k bastim son 2 bin kaldi zarari cevirwlim dedik
Bulaşma çok pis oyun 15 bin TL yedi oynamıyorum yukseklere çıkıyor oynuyorum 1x lerde patlıyorAranizda avitor oynayipta kazanc saglayan varmi 2 bin atmayi dusunuyorum ilk defa denicem spordan sıkıldım