Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Avrupa'nın devleri, milli oyuncularımızı transfer etmek için sıraya girdi!

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,247
154,319
113

EURO 2020 Elemeleri'nde 20 puan toplayarak H Grubu'ndan çıkan ve yakaladığı jenerasyonla Avrupa'nın dev kulüplerini harekete geçiren ay yıldızlı futbolcularımıza teklifler yağıyor. Akşam'da yer alan habere göre yaz ayı transfer döneminde Sassuolo'dan 18 milyon Euro karşılığında Juventus'a giden Merih Demiral için Milan'ın 40 milyon euro'yu gözden çıkardığı belirtilirken, Çağlar Söyüncü'ye Arsenal'in, Kaan Ayhan'a ise Lazio'nun talip olduğu öğrenildi.

İşte ay yıldızlı oyuncularımız için girişimde bulunan kulüpler:

Merih Demiral: Milan

Çağlar Söyüncü: Arsenal

Zeki Çelik: Milan

Kaan Ayhan: Lazio

Cengiz Ünder: Bayern Münih-M.City

Uğurcan Çakır: Liverpool

Nazım Sangare: Galatasaray-Fenerbahçe

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,156
2,211
113
Ilk 2 den sonrası yalan haber.bizim basın cok abartiyo

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
Uğurcan harici olabilir, çokta abartı değil .
milan bunların üstüne birde Mesut'u alırsa Galatasaraydan fazla Türk oyuncusu olur:D:D

asdrepli1

Aşkta kaybettim, belki kumarda.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
628
182
43
Uğurcan harici olabilir, çokta abartı değil .
milan bunların üstüne birde Mesut'u alırsa Galatasaraydan fazla Türk oyuncusu olur:D:D
Niye uğur da olmasın kardeşim iyi çocuk, rakip takım oyuncusu diye böyle yorumlar yapmayın birleştirici olun ayrıştırıcı değil hepsi bizim çocuklarımız.

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,494
4,428
113
Çok iyide son iki takım Avrupa devini olsa olsa TFF devi olur yada mhk devi

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
Niye uğur da olmasın kardeşim iyi çocuk, rakip takım oyuncusu diye böyle yorumlar yapmayın birleştirici olun ayrıştırıcı değil hepsi bizim çocuklarımız.
ben Uğurcan'ı beğenirim ama haklısın , neden hariç konusunu açıklamadım:)
benim hariç deme nedenim kaleci olması ve büyük takımların hiç genç kaleci transfer ettiğini görmemiş olmam. genelde yetişmiş kaleci tercih ediliyor. genç kaleciyi alt takım için düşünürler ama orada vereceği rakama Trabzon bırakmaz
2-3 sene daha formunu yukarıya taşırsa liverpoolde olur barçada ama henüz değil