- 5,210
- 4,901
- 113
OynamamakBu tür cezalar yememek için ne yapmak gerekiyor
OynamamakBu tür cezalar yememek için ne yapmak gerekiyor
oynamamakBu tür cezalar yememek için ne yapmak gerekiyor
Kriptoyu dolandırarak siteye atmak gerekiyorBu tür cezalar yememek için ne yapmak gerekiyor
Bu imkansız çekim yaparken riski en aza indirmek için diyorumoynamamak
Dost sadece para cezasıyla kalır umarım bilgin var mıKriptoyu dolandırarak siteye atmak gerekiyor
binance global kullanıcan hocam oradan da türk kripto hesabına aktarırsın en azından riski baya azalırBu imkansız çekim yaparken riski en aza indirmek için diyorum
Evet başka bişe cıkmaz. Dediğim gibi ben cezayı yediğimde Savcılıkta çalışıyordum. üstü yok zatenDost sadece para cezasıyla kalır umarım bilgin var mı
İyi çok şükür içimi rahatlattın valla üstü olmasın yazık bize deEvet başka bişe cıkmaz. Dediğim gibi ben cezayı yediğimde Savcılıkta çalışıyordum. üstü yok zaten
hocam rahat ol kanun var zaten oynyan para cezası mehmet şimşek dedıya 22.000 hesabı bıldırdık dıye başladılar cezalara şimdiDost sadece para cezasıyla kalır umarım bilgin var mı
Bende 5 kişinin hesabı var birini kapattim bütün sitelerden 4 kaldıSene 2021 deki işlemlerimi gösterdi çok yüksek değil o işlem yaptığım hesap patlamış yolo bilmem ne dedi de hiç bilmiyom ki o ne 🤣
Bu zamana kadar oynadiklarimiz ne olacakBenim belamı sksinler ben bu saatten sonra oynarsam
oynamayan kalmadı ki biz ceza yediğimizde utanıyorduk suan memurların %90ı oynuyorİyi çok şükür içimi rahatlattın valla üstü olmasın yazık bize de
Günün birinde yiyeceğimi biliyordum da bugüne kısmetmiş eskiden olsa ödeyemezdim 🤣hocam rahat ol kanun var zaten oynyan para cezası mehmet şimşek dedıya 22.000 hesabı bıldırdık dıye başladılar cezalara şimdi
Kendine Trust wallet / Metamask / payixi gibi cüzdanlardan bir ana cüzdan belirleyeceksin. Türk borsasındaki hesaplarını sadece bu ana hesaba para transferi ve bankana para çekmek için kullanıcaksın.Bu tür cezalar yememek için ne yapmak gerekiyor
Ceza olarak verilen para miktarı neye göre belirleniyorEvet başka bişe cıkmaz. Dediğim gibi ben cezayı yediğimde Savcılıkta çalışıyordum. üstü yok zaten
TeşekkürlerKendine Trust wallet / Metamask / payixi gibi cüzdanlardan bir ana cüzdan belirleyeceksin. Türk borsasındaki hesaplarını sadece bu ana hesaba para transferi ve bankana para çekmek için kullanıcaksın.
Tamamen keyfe. 200TLden 5k yedim arkadaş 10Kdan 5K yedi. Genelde en alttan yazıyorlar. 2019da ceza yiyenlerin cogu 5 ila 7.5 yediCeza olarak verilen para miktarı neye göre belirleniyor
Dua et ifade almamışlar dost ifade verseydin boku yemiştinGünün birinde yiyeceğimi biliyordum da bugüne kısmetmiş eskiden olsa ödeyemezdim 🤣