- 36
- 4
- 8
bu krıptoda ifadede inkar etme şansın yok dırek sıte ısmmı yatırım çekım hepsını koyuyyolar önüne
onla alakası yokkı pep le 1 kere çekım yaptım ceza yedımDost pep payco PayFix bölüştür sürekli para çekme aynı bankaya
Aynen yolo molo dedi bana direkbu krıptoda ifadede inkar etme şansın yok dırek sıte ısmmı yatırım çekım hepsını koyuyyolar önüne
Dost benim için önemli olan 2021 deki tutarlarsalı günü bi arkadaş ceza gelmiş payfıxten sordum şimdi 44.700 tl miş
paran varrsa yatır yüzde 25 indirim oluyor güzl kampanyaAynen yolo molo dedi bana direk
Öncelikle geçmiş olsun polisler sanki seni taklaya getirmis gibi 700 liraya ceza kalmadı herhangi bir evrak imzaladinmi ifade tutanak vs7258 kanuna göre 2021 yılında yaptığım transferler btctürk ve paribudan karakolda bana gösterildi 2021 yılına göre para cezası olacakmış 300-700 tl arası dedi komiser ifade de almadı sadece idari para cezasıymış
Hızlı çıkar mı acaba yatıralım hemen pazartesiparan varrsa yatır yüzde 25 indirim oluyor güzl kampanya
yav yok oyle bi kanun sen şuankı gunceltutardan ceza kesilicek polis senden ıtıra alsın dıye oyle demişDost benim için önemli olan 2021 deki tutarlar
o taktık hocam ıtıraf alsın dıye karşıdakındenÖncelikle geçmiş olsun polisler sanki seni taklaya getirmis gibi 700 liraya ceza kalmadı herhangi bir evrak imzaladinmi ifade tutanak vs
kesin mi bilmem arastır avukat tanıdık varsa sorKesin mi peki bu 3 yıl muhabbeti bana ay söylemedi 2021 dedi sadece