- 1,325
- 1,462
- 113
Son zamanlarda cokca artiyor ve canımı sıkmaya basladı.Cogu site no bonus yapıyor.Aciklamada genelde kâr amacli oynadiginizdan dolayı vs. oluyor.
Başka hangi amaçla oynamamizi bekliyorlar acaba.Son zamanlarda cokca artiyor ve canımı sıkmaya basladı.Cogu site no bonus yapıyor.Aciklamada genelde kâr amacli oynadiginizdan dolayı vs. oluyor.
Devamlı kasa kazansınBaşka hangi amaçla oynamamizi bekliyorlar acaba.
Ne amaçla oynucakmissinSon zamanlarda cokca artiyor ve canımı sıkmaya basladı.Cogu site no bonus yapıyor.Aciklamada genelde kâr amacli oynadiginizdan dolayı vs. oluyor.
site kalmadi 3 tane kaldi cevire cevire oynuyoruzYeter ki kazan site mi yok değiştir siteyi devamlı
spor oynarken cok iyi oluyorEn çok güvendiğim süperbetin bile bonus alımına kapattı beni ama son 4-5 aydır şunu anlafım bonıs almamak çok mantıklı alınca yok rulette 15 sayı oyna yok satın almalı slotlar oynama falan kaybedersen kayıp bonusu al çekil kenara mantık bıdur aslında
aslinda birazda ayagini kesmek icin ama inat edip yatirim yaparsan ya aciyolar yada komple kapatiyolar kazanca goreValla trend betten 4 sitesinden toplam da 40k cektim trend in 4 siteside bmp bonus yaptı dahada uğramıyorum kendileri bilir sitemi yok
Benim.anlamadığım ya bu adami no bonus yaparsam adam daha yatırım yapar mi