Sende de mi var hocam aynı sorunGaliba coktu hepsi ayni anda
Antepli kendi hack yemis pusulasi sasmis gormuyormusun 😁Antepli hackliyor siteleri dünden beri ortada yoktu buna calismis demekki
Sakin ol dostum tum betcoo sitelerde ayni sorun var.alt yapi ile alakali duzelir birazdanMerhabalar arkadaşlar az önce siteye girmeye çalıştığımda hata almaya başladım sizde de var mı sorun ?
Ekli dosyayı görüntüle 350055
https://www.vipslot132.com/tr/ güncel adresimizdir@Vipslot Destek neden siteye girilmiyor ?
bende giremiyorum malesef noldu anlamadımVbet girebilen varmi
Mail attım giriş yok diye diyoki nasıl hata alıyorsunuz siteye erişim yok dedim bekleyiniz diyo tam oyundaydim 60 spin 12 TL'den 1 lira vermedi çıkayım dedim oyundan site gitmiş para da gitti amk böyle isinbende giremiyorum malesef noldu anlamadım
düzelir bence vbette daha hiç bi sıkıntı yaşamadım biraz sabret dostMail attım giriş yok diye diyoki nasıl hata alıyorsunuz siteye erişim yok dedim bekleyiniz diyo tam oyundaydim 60 spin 12 TL'den 1 lira vermedi çıkayım dedim oyundan site gitmiş para da gitti amk böyle isin
Sabretmek mesele değil siteye erişim yokken ben oyundaydim boşu boşuna param gitti ona canım sıkıldı sorsan şimdi bizlik değil diyecek daha da 1 lira yatırmamdüzelir bence vbette daha hiç bi sıkıntı yaşamadım biraz sabret dost
Al işte domain değişti yapacaklari isin boşu boşuna gittti paramSabretmek mesele değil siteye erişim yokken ben oyundaydim boşu boşuna param gitti ona canım sıkıldı sorsan şimdi bizlik değil diyecek daha da 1 lira yatırmam