Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bakiyenizi Yükseltip Çekmeme Hastalığı

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
258
150
43
Ya dostlar selamun aleyküm oncelikle herkese, bu hepinizde var mı dün 1500 TL yatirimi dedede blackjackte 16.500 TL yapıp çok paraya ihtiyacım olmasına rağmen çekim yapamadan hepsini erittim telefonu kiracaktim.
Bu sizin de başınıza gelito mu çok ihtiyacın var para orda site güvenilir ama yok yok yok çekemiyosun basiretin bağlanıyor
Yorumları okumadım. Sadece paylaşımını gördüm. Ona istinaden yazıyorum. Bahsettiğin şeyi binlerce kez yaşadım. İhtiyacım olan, hayal ettiğim tutarın bile üstünü görüp çekim vermeden sıfırladim defalarca. Ama bir süredir, oyunlara girmeden önce kendime sinir koyuyorum. Mesela 10 k attiysam, 30 40 olunca çıkacağım diyorum. Ona göre hedefe göre oynuyorum. Oynayacağım oyunu bile önceden hesaplayıp ona göre giriyorum. Yok şunu da deneyeyim, bu oyun belki açıktır yapmiyorum.
Evet kaybettigim de oluyor tabiki( çoğunlukla) ama en azından çekim veriyorum bir süredir. 🥲

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
258
150
43
Yorumları okumadım. Sadece paylaşımını gördüm. Ona istinaden yazıyorum. Bahsettiğin şeyi binlerce kez yaşadım. İhtiyacım olan, hayal ettiğim tutarın bile üstünü görüp çekim vermeden sıfırladim defalarca. Ama bir süredir, oyunlara girmeden önce kendime sinir koyuyorum. Mesela 10 k attiysam, 30 40 olunca çıkacağım diyorum. Ona göre hedefe göre oynuyorum. Oynayacağım oyunu bile önceden hesaplayıp ona göre giriyorum. Yok şunu da deneyeyim, bu oyun belki açıktır yapmiyorum.
Evet kaybettigim de oluyor tabiki( çoğunlukla) ama en azından çekim veriyorum bir süredir. 🥲
Aaa en önemli şeyi de ekleyeyim. Atıyorum 6990tl oldu, bunu 7k yapıp öyle çekeyim de demiyorum. Kafi diyorum. 10 TL ben kendim eklerim cekince diyorum 🤣 kaç kez de küsürat eşitlensin diye kasa sifirladim. Sonrasında tavanla bakışıp duruyorsun.

gamerx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,713
525
113
Bugün kazanıp seviniyoruz ertesi gün başka sitede kaybediyoruz, ondan sonra keşke şu tutarda çekseydim böyle olmazdı diye kafanda kuruyorsun, bugün kazan yarın kaybet ne anladık bu işten. 990₺ yi 1000₺ yapayım diyorsun 10₺ için kasa sıfırlanıyor. Kazandığımız zaman sanıyoruzki hep böyle kazanırız çok yanılgıya düşüyoruz hırsımıza yenik düşüyoruz. Bugün kazanandıysak yarın oynama 1 gün ara vermeye dahi tahammül edemiyoruz.

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,402
12,224
113
Geçen gün 95 k yaptım vbette yatırımım 500 tl ydi çekmedim çeksem şu an borçlarım sıfırlanmıştı, hepimiz yiyoruz bu naneyi. 95i 100 yapalım derken bitirdik diyoruz ama o da bahane, zevk alıyoruz oynamaktan bunu kabullenemiyoruz
Yanlis anlama kardeşimde 500 u 95 yapıp cekmemezlikde yani pes

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
852
281
63
Ya dostlar selamun aleyküm oncelikle herkese, bu hepinizde var mı dün 1500 TL yatirimi dedede blackjackte 16.500 TL yapıp çok paraya ihtiyacım olmasına rağmen çekim yapamadan hepsini erittim telefonu kiracaktim.
Bu sizin de başınıza gelito mu çok ihtiyacın var para orda site güvenilir ama yok yok yok çekemiyosun basiretin bağlanıyor
Ayni hastalık bende de vardı sonra kendime bir sebep buluyordum tabi borcum yoksa ona göre çekiyordum

Beeinvaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,228
567
113
geleneksel bir kumarbaz hastalığı bu
Çok başıma geldi

Nurullah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
856
482
63
İşsizim bi günlük inşaat temizliğine gittim
750 TL verdiler 400 siteye attım 4600 oldu
Sonrası seninki gibi kayıp
Pişman olma
Telefonu kırma
Kumarı bırakma
Veeeeee. İlk para da tekrar yatırım

Nurullah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
856
482
63
11 seneyi devirdik

sadece bu sene Şubat ayında 40 K kazan parça parça Çek 2 gün ara ver tekrar oyna

ondan sonra yine kayıp kayıp kayıp

kaybeden63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,012
2,187
113
Her zmn çaresini bulamadığım sorundur. Geçen gün 120k ödemem olmasına rağmen privebette günlük 2 çekim hakkımı doldurduğum için gece 00:00 dan sonra çekim yapabilecektim ama ben ne yaptım 3 k ile 145 k ya çıktığım bakiyeyi saat 22 ye kadar sabredip 22 den sonra batirdim

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
552
113
O para gider 2/2/2/2 bölüp çevrimsiz %30 freebet alırdım