- 436
- 427
- 63
futboldan yatmaktan bıktım gerçi basket ve voleybol da yatırıyor ama heyecanı yüksek en azından futbolu 15 dk seyredince kalan 75 dk nasıl geçecek anlıyorsun
Kalan 75 dkya göre bahsi al o zaman kardeş. 75 dakikanın nasıl geçeceğini anliyosan kazanırsınfutboldan yatmaktan bıktım gerçi basket ve voleybol da yatırıyor ama heyecanı yüksek en azından futbolu 15 dk seyredince kalan 75 dk nasıl geçecek anlıyorsun
75 dakikayı anliyorsan senin şu anda ultra milyoner olman gerekliydi. Yaş kaç?futboldan yatmaktan bıktım gerçi basket ve voleybol da yatırıyor ama heyecanı yüksek en azından futbolu 15 dk seyredince kalan 75 dk nasıl geçecek anlıyorsun
Çok doğruKalan 75 dkya göre bahsi al o zaman kardeş. 75 dakikanın nasıl geçeceğini anliyosan kazanırsın
Kalan 75 dkya göre bahsi al o zaman kardeş. 75 dakikanın nasıl geçeceğini anliyosan kazanırsın
Millet kâhin olmuş bak adam 75 dakikada ne olacağını anlıyormuş . Biz de 1.20 orandan yatalım 🤣🤣Kalan 75 dkya göre bahsi al o zaman kardeş. 75 dakikanın nasıl geçeceğini anliyosan kazanırsın
Yüce balso gibiMillet kâhin olmuş bak adam 75 dakikada ne olacağını anlıyormuş . Biz de 1.20 orandan yatalım 🤣🤣
dün bir juventus-roma maçı oynandı birine işkence yapmak istersen ileride onu izlet kafama sık kurtulayım der kesinİzlemesi en zevksiz spor futbol oldu hakkaten artık İngiltere ligi dısında hiç bir lig zevk vermiyor hele Türkiye ligi maçlarını soluksuz 90 dakika izleyenlere helal olsun
Aybaşı oldum maksikimİzlemesi en zevksiz spor futbol oldu hakkaten artık İngiltere ligi dısında hiç bir lig zevk vermiyor hele Türkiye ligi maçlarını soluksuz 90 dakika izleyenlere helal olsun