- 1,554
- 572
- 113
Bol sans
Bol şanslar
Bolşans reis
Bol şanslar
Umarım dost yazdığın gibi olur İlk yarı 3 olursa guzel olurŞans dileyen dostlara teşekkür ederim, hakemin genel ortalaması 5 kart civarında,bir kartı da cebe koyduk,bir yerden sonra sertliğin artacağını düşünüyorum, umarım yanıltmaz.
Umarım dost zaten bu tip maçlarda 80 den sonra 2 kart garanti gibi bir şey şu an 2 tane var zorlanmadan kazanırız.Umarım dost yazdığın gibi olur İlk yarı 3 olursa guzel olur
İnşallah dost dediğin gibi maçın son anları 2 3 tane çıkıyor takıpdeyimUmarım dost zaten bu tip maçlarda 80 den sonra 2 kart garanti gibi bir şey şu an 2 tane var zorlanmadan kazanırız.
Bol sans bro. Hakem kart vermemek icin direniyor 😂
Bir yerden sonra çıkarmak zorunda kalıyor dost,yoksa kontrolden çıkar maç.Bol sans bro. Hakem kart vermemek icin direniyor 😂
Izledin mi bilmiyorum. Adamlar kavga etti kart cikarmadi ayiritor sakinleştiriyor 😂😂Bir yerden sonra çıkarmak zorunda kalıyor dost,yoksa kontrolden çıkar maç.
İzledim,ama hakem biraz tutucu maalesef ortalaması 5 kart civarında bu hakemin, çok net olmazsa pek karta yönelmiyor, aynı pozisyonda koy Mete Kalkavan gardaşımı min 3 tane kart çıkarırdı 🙂Izledin mi bilmiyorum. Adamlar kavga etti kart cikarmadi ayiritor sakinleştiriyor 😂😂