- 1,205
- 552
- 113
Gelir inşallah kardeşim boşa gitmez güzel kuponTutarmı acaba sallamasyon yapmıştım son bir maç kaldı oda 13 unde oynanacakEkli dosyayı görüntüle 469735Ekli dosyayı görüntüle 469736
Nasil gelcek copenhag cityi yener ve 2.5 ust demis.babamin bi lafi var olucak dua okuda amin diyelim der buda o hesap olmusGelir inşallah kardeşim boşa gitmez güzel kupon
bu nasıl kupon yapma tarzı kanka ocak 12deki 3 maçın yanına neden 13 şubattaki maçı koydun o maç da kopenhag city'i en az 2 gol atarak yenecek cashout falan varsa bozdur geçTutarmı acaba sallamasyon yapmıştım son bir maç kaldı oda 13 unde oynanacakEkli dosyayı görüntüle 469735Ekli dosyayı görüntüle 469736
Kanka o sıra dalgınlıkla basmisim sonradan farkettim bozdur verse çoktan bozardimbu nasıl kupon yapma tarzı kanka ocak 12deki 3 maçın yanına neden 13 şubattaki maçı koydun o maç da kopenhag city'i en az 2 gol atarak yenecek cashout falan varsa bozdur geç
Cophe en az 2 gol atarak yensede yetmiyor en az 3 gol olmali ve ev yenmelibu nasıl kupon yapma tarzı kanka ocak 12deki 3 maçın yanına neden 13 şubattaki maçı koydun o maç da kopenhag city'i en az 2 gol atarak yenecek cashout falan varsa bozdur geç
9 oran bulmussun cophe maci kac oran?Kanka o sıra dalgınlıkla basmisim sonradan farkettim bozdur verse çoktan bozardim
City 1 tane atamayacak mıCophe en az 2 gol atarak yensede yetmiyor en az 3 gol olmali ve ev yenmeli
Bol şanslarTutarmı acaba sallamasyon yapmıştım son bir maç kaldı oda 13 unde oynanacakEkli dosyayı görüntüle 469735Ekli dosyayı görüntüle 469736