- 87,153
- 66,563
- 113
bune olm korktum
Doğruya doğru sonuçta o ve onun gibiler kazanacak, bize de bu 🍆🍆bune olm korktum
herkesin bir gün ölecegini bilmek beni mutlu edyo dost ölümün adaletini hatırla sende mutlu olrsn bi tıkDoğruya doğru sonuçta o ve onun gibiler kazanacak, bize de bu 🍆🍆
Yalnız bize de sorulacak neden oynadın diye, biz yasakladik sen inatla gittin çoluk çocuğunun rızkını yatirdin diye .Bu abiyle beraber sorgulanacağız👍Çünkü bunları biz palazlandirdik, bizim de büyük payımız oldu.Burasi ürpertiyor beni.Diyor ya şarkıda " hiçbirimiz masum değiliz"herkesin bir gün ölecegini bilmek beni mutlu edyo dost ölümün adaletini hatırla sende mutlu olrsn bi tık
Yalnız bize de sorulacak neden oynadın diye, biz yasakladik sen inatla gittin çoluk çocuğunun rızkını yatirdin diye .Bu abiyle beraber sorgulanacağız👍
bendemi suç yoksa beni böyle yaratandamıYalnız bize de sorulacak neden oynadın diye, biz yasakladik sen inatla gittin çoluk çocuğunun rızkını yatirdin diye .Bu abiyle beraber sorgulanacağız👍
Bunun en iyi cevabını sahte diyanet bozuntularindan değil de Prof. Dr.Mehmet Okuyan'dan alabilirsin.Tavsiye ederim, içini kurcalayan bütün kurtları temizler.Onlarca yıl debelendim durdum, hep döndüm dolaştım aynı girdaba, labirente girdim.Bu adam hayatıma yeni bir ışık ufuk açtı.Musluman ülkeyiz ama bir elin parmaklarını geçmez gerçek iman edenler .Çoğunluğa ben de dahilim maalesefbendemi suç yoksa beni böyle yaratandamı