- 9,949
- 17,409
- 113
Galatasarayliyim. Bir Türk vatandaşı utandim. Evinde Club B.'a 5-0 yenilinmez ama...Geçen Bodo'ya yenildi 2 kere.
Koca kulüp böyle olmaz ama
Kendi icimizde yiyip bitirelim kendimizi ama disariya karsi boyle skor mu olur awNova reıs uzuluyo yorum yapmıcam o yuzden umarım toparlanırlar
Bro ne olursa olsun mahalleden 11 kisi bulup siyah beyaz formayi giysek 5 yemeyiz evimizdeşu grupta boyle skorlar üzücü bu takımı bu sene bu hale baskan deıl senol fılozofu getırdı bı ton bonservıs verdırdı sonra olmayınca bıraktı gıttı. yazık cok yazık
Taraflarları en ufak bir olumsuzlukta yönetime, teknik direktöre vs ana avrat küfür ediyor stadyumda. Birlik beraberlik yok. Gayet normal bu skorlarGalatasarayliyim. Bir Türk vatandaşı utandim. Evinde Club B.'a 5-0 yenilinmez ama...Geçen Bodo'ya yenildi 2 kere.
Rıza Çalımbay da toparlar elbet takimi ama baskanim evinde 5-0 yenilmezsin.hakem yanlis bilmiyorsam 1 dk uzatti bu bile utandiriyor adamiŞenol güneş'in gitmemesi gerekiyordu, ahmet nur çebi gitse yeterliydi şuan toparlanması çok zor gibi duruyor ligde de ortalarda bitirir diye düşünüyorum.
Şenol memleketcilik yaptı gene de yeri ayridir lobiler kazanıyor zoruna gidenin o insanın tribuncu insan ne demek istediğimi anlarŞenol güneş'in gitmemesi gerekiyordu, ahmet nur çebi gitse yeterliydi şuan toparlanması çok zor gibi duruyor ligde de ortalarda bitirir diye düşünüyorum.