- 2,203
- 1,984
- 113
Ya bir anda korktum bu mesaj doğrumu acaba birsürü kişinin mail adresleri var sizlere böyle bir mesaj geldimi acabaİnanma kardeş. boş mesaj.
Reis nerden biliyon sanalda geldimi daha önce pekiİnanma kardeş. boş mesaj.
Bana adliyeden yazıyorlar hakkinizda yasal islem baslatacaz die. Geyik muhabbeti yapiyorum bende egleniyorum. Dolandiricida bile vizyon lazim ole ucuz numaralara olmaz 🤣Ya bir anda korktum bu mesaj doğrumu acaba birsürü kişinin mail adresleri var sizlere böyle bir mesaj geldimi acaba
Reis bugune kadar böyle bir mail hiç almadım ama ilkkez böyle bir mail alıyorum korkma derken korkma değil tespit edilirse zaten para cezası alırız umarım böyle birsey yokturBiraz korkmus gibi gordum seni haci.
Ya cok ucuz mumaralar bunlar, artik inanma payi birakmayin bi zahmet 😁
Bunu atan kişi muhtemelen o bürodan çarpılmış ya da eski çalışanı. Mail adresleri üzerinden bu şekilde insanları kaygılandırıyorlar. İsmi geçen site zaten sıkıntılı. Bu mail aylardır dönüyor. Sakin ol ve oynadığın büroları iyi seç.Reis nerden biliyon sanalda geldimi daha önce peki
Reis vallahi benim burda üyeliğim bile yok yıllar önce multi hesap açmıştım bütün hesaplarımı kapattılar zaten üyeliğim bile yok bugune kader böyle bir mail almadım hiçBunu atan kişi muhtemelen o bürodan çarpılmış ya da eski çalışanı. Mail adresleri üzerinden bu şekilde insanları kaygılandırıyorlar. İsmi geçen site zaten sıkıntılı. Bu mail aylardır dönüyor. Sakin ol ve oynadığın büroları iyi seç.