Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betcup 50 TL Deneme Bonusu Yatırım Şartsız

çuha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
40
28
50tl deneme bonusu veriyorlar heryerdr geçerli minimum 100 maksimum 500 tl çekim diyorlar yatırım şartı yok şansınızı deneyin
Bide sağ altta hızlı işlemler var ordan talep ediyorsunuz özel deneme yazıyor canlı destekten değil

Ekli dosyalar

Akinkazim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,443
1,705
113
Eline emeğine sağlık İp fazla girişi derse canlıya sövüp çıkacağım. Mobilden ve telefondan üye olduğum yerde ip fazla giriş dinince delleniyorum malesef :)

Akinkazim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,443
1,705
113
Promosyon sayfasında Yok. Canlı desteğe bağlanıp yormadım kendimi bile. Promosyon da olmayan birşey destekte nasıl oluyor .:D Telsim reklamı vardı Bilir misin ? Yılmaz Erdoğan bir çocuğa ayakkabısını Boyatıyordu? Kendim yazdım kendim oynadım diyordu. 😂

çuha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
40
28
Promosyon sayfasında Yok. Canlı desteğe bağlanıp yormadım kendimi bile. Promosyon da olmayan birşey destekte nasıl oluyor .:D Telsim reklamı vardı Bilir misin ? Yılmaz Erdoğan bir çocuğa ayakkabısını Boyatıyordu? Kendim yazdım kendim oynadım diyordu. 😂
Destekten almadım ki bonsu talep kısmı var

çuha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
40
28
Sag altta hızlı işlemler vat ordan özel denemeden talep ettim ben

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,505
581
113
Yalan amq ekremabi kanalından kod alıp öyle üye olucakmisiz yoksa deneme bonusu yok

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,505
581
113
Knk benimde reddetti sonra nasıl onaylandı

marcbath01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
158
67
28
reis keşke söyleseydin ekrem abinin tg grubundan paylaşılan linkten girmeniz gerekiyor diye

TayfunCona

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
600
269
63
bunun yerine pradabet181.com gidin üye olmayan varsa 222 Spin yada 111 TL Freebet veriyor