www.betexper575.com
50 tl yi 100 yap çek. Yatırımsız.
50 tl yi 100 yap çek. Yatırımsız.
Bana yapmadilar. Neden hicbir site bana ip muhabbeti yapmiyor onuda anlamış değilim.Ip muhabbeti yapıyorlar üye olmayın daha ilk kez siteye giriş yapiyorum
Çok kolay bi çekim oldu. 50 tl freebet bile değil,bakiye veriyor. Keske böyle siteler çoğalsa.Guzelmiş la bak mis gibi deneme bonusu böyle olur yok 1000 yap 1 TL çek nedir ya ne güzel 1.30 orandan 50 TL 100 yap çek
Banada yapmadılarIp muhabbeti yapıyorlar üye olmayın daha ilk kez siteye giriş yapiyorum
Bu ip olayini anlamiyorum. Hic başıma gelmedi. Ip deyip yalan yapacak olsalar banada vermezler bonusu baskasinada vermezler. Belki senin ip de sorun var ne bileyim.
Bro başka üyelik olsa açmam ki salakmiyim vermeyeceklerini bile bile işlerine gelene veriyor isteBu ip olayini anlamiyorum. Hic başıma gelmedi. Ip deyip yalan yapacak olsalar banada vermezler bonusu baskasinada vermezler. Belki senin ip de sorun var ne bileyim.
Bn kndi interntmle bglndm talep ettim iptl ettiler evin int actim wifiden bglndm aldim bonusuBro başka üyelik olsa açmam ki salakmiyim vermeyeceklerini bile bile işlerine gelene veriyor iste
telefonun mobil verisinden mi üye oluyorsunBu ip olayini anlamiyorum. Hic başıma gelmedi. Ip deyip yalan yapacak olsalar banada vermezler bonusu baskasinada vermezler. Belki senin ip de sorun var ne bileyim.
Evet. Hic sorun yasamadim bugune kadar.telefonun mobil verisinden mi üye oluyorsun
yatırım yaptılar gençler arama oldu direk talep verdim yarım saatte yatırdılarAldım kazandım çekim için yarın arayacaklarmış teyit için, ondan sonra çekim yapabilecekmişim yaparsam yazarım beyler