açılsın kardeşim nolucakya abi bak moderatörsun daha önce açılmış konuyu açıyorsun lütfen biraz dikkat edelim
İlla beni deli edeceniz. Sonra da çok agresifsin oluyor. Freebet pasifti bugün tekrar aktif olmuş.ya abi bak moderatörsun daha önce açılmış konuyu açıyorsun lütfen biraz dikkat edelim
pardon kardeşim bilmiyodum hemen sinirlenme yaİlla beni deli edeceniz. Sonra da çok agresifsin oluyor. Freebet pasifti bugün tekrar aktif olmuş.
forumlar de yukardakı sekmeden hangi başlıkda kou açacaksan oraya git konuların en üstünde sağ tarafda konu aç var oraya tıkla tamamArkadaşlar konu nasıl açıyoruz bu forumda
Usta bana vermediler sen nasıl alabildin ya2.kez aldık bakalım
ömründe modluk yapmamış adamı mod yaparsan açılmış konuyu açar farklı kullanıcıları aynı kullanıcı diye yaftalar polemiğe girer bu işleri çoluk çocuğa yaptırmak istersen böyle olur.ya abi bak moderatörsun daha önce açılmış konuyu açıyorsun lütfen biraz dikkat edelim
Katılıyorum. @Başkan oturalım bir konuşalım seninle dostum siteyi bir çeki düzen verelim.Yeni sponsorluklar falan alalım forumları düzeltelim.Yeni moderatörler falan eskilerinin işlerine son verelim bir düzeltelim seninle burayı gerçekten ben üzülüyorum.Adam orada Denem bonusu açmış ama sitenin ismi belli değil diğer ana avrat sövmüş bizimkide Twitter etkinlikleri paylaşıyor hiç alakası olmayan sitelerle.Senle düzeltelim buraya yazık yani insanlar şikayetci dostumömründe modluk yapmamış adamı mod yaparsan açılmış konuyu açar farklı kullanıcıları aynı kullanıcı diye yaftalar polemiğe girer bu işleri çoluk çocuğa yaptırmak istersen böyle olur.
hacı kardeşimi de uye yaptım siteye 2 gundur tutturdu siz aynı kişisiniz diye dayanamadım özelden açıkladım durumu bak kardeşim durum budur biz kardeşiz aynı modemden bağlanıyoruz iplerin aynı olması normal diye herif ana avrat sövmuş banaKatılıyorum. @Başkan oturalım bir konuşalım seninle dostum siteyi bir çeki düzen verelim.Yeni sponsorluklar falan alalım forumları düzeltelim.Yeni moderatörler falan eskilerinin işlerine son verelim bir düzeltelim seninle burayı gerçekten ben üzülüyorum.Adam orada Denem bonusu açmış ama sitenin ismi belli değil diğer ana avrat sövmüş bizimkide Twitter etkinlikleri paylaşıyor hiç alakası olmayan sitelerle.Senle düzeltelim buraya yazık yani insanlar şikayetci dostum