- 4,829
- 4,013
- 113
İlk defa görüyorum siteyi ama 7 kat çevrim 1.90 kombine maç 1000 yap 200 çek, dilensem daha kolay kazanırım
forumda yokki bu konugünaydınnn
çevrim bittikten sonra 1k yaptın mı bakiyeyi?Bu sitede çevrimi tamamladım ödeme yapmadi dikkat edin ödeme yapmıyor denendi
ben 3kez talep verdim. hepsi reddedildi. spor çevrimşartı 7 diyor fazlasıyla yaptım. kasa çekilebilir duruma geldi. ne payfix ne havale para göndermemek için kural değişmiş kasayı 1000tl yapmam lazımmış. arkadaşlar şimdiden söylüyorum. umut bağlayıp üye olmayın. kendilerini belli ediyorlar bunlardan bir cacık olmaz.ödeme geldi. paylaşan arkadaşa teşekkürler.
kendi adamlarından olduğun paranın hemen gelmesinden belli telegramdan üye kasıyorlar. üyelikleri olan arkadaşlar silin. telegram grubundan çıkın. yeni üye olacak arkadaşlar boşuna üye olmasın. benden kardeşlerime öneridir.ödeme geldi. paylaşan arkadaşa teşekkürler.
adam foruma 2022 de üye olmuş nasıl sitenin adamı olacak bu site varmıydı 2022 dekendi adamlarından olduğun paranın hemen gelmesinden belli telegramdan üye kasıyorlar. üyelikleri olan arkadaşlar silin. telegram grubundan çıkın. yeni üye olacak arkadaşlar boşuna üye olmasın. benden kardeşlerime öneridir.
sende nasıl bir beyin var arkadaş. foruma isterse 2000yılında üye olsun. sitede bugün kurulmuş olsun onların adamlarından biri olamazmı. bu tip insanlar her yerde forumda cirit atar keklik avlar. 2 gün sonra 2 liseliyle site kurar.adam foruma 2022 de üye olmuş nasıl sitenin adamı olacak bu site varmıydı 2022 de
liselinin simit alacak parası yok esas sende beyin yok o siteleri kurmak kaç para haberin varmı seninsende nasıl bir beyin var arkadaş. foruma isterse 2000yılında üye olsun. sitede bugün kurulmuş olsun onların adamlarından biri olamazmı. bu tip insanlar her yerde forumda cirit atar keklik avlar. 2 gün sonra 2 liseliyle site kurar.
Kral etrafa havlamadan önce kuralları düzgün oku. Çevrim sonrası 1k bakiye üstüne çık diyor site sana. Girdim egt de iki üç tokatlamayla yaptım. Site adamı konusuna gelirsek emin ol site adamı olmayı isterdim ama değilim. Sonuçta bu 200 den fazlasını kazandırırdı.kendi adamlarından olduğun paranın hemen gelmesinden belli telegramdan üye kasıyorlar. üyelikleri olan arkadaşlar silin. telegram grubundan çıkın. yeni üye olacak arkadaşlar boşuna üye olmasın. benden kardeşlerime öneridir.
Ek olarak, bu siteyi 2-3 ay önce de görmüştüm dolandırıcı olduğunu ben de düşünüyorum. Ödeme gelince de şaşırdım. Yüksek yatırım yaparsanız yüksek ihtimalle başınızı taşlara vurursunuz.kendi adamlarından olduğun paranın hemen gelmesinden belli telegramdan üye kasıyorlar. üyelikleri olan arkadaşlar silin. telegram grubundan çıkın. yeni üye olacak arkadaşlar boşuna üye olmasın. benden kardeşlerime öneridir.