Adam sana 100 cekebilirsin diyo sen 1000 yaptım Dion ne garip adamsınızŞakın üye olmayın 2 kez 1 milyar yaptım bu bonusu ödemediler
güvenilir mi?Adam sana 100 cekebilirsin diyo sen 1000 yaptım Dion ne garip adamsınız
Ne guvenilir mi ?! Allah aşkına neyin güvenini bekliyorsun soruyorsun ?! Zaten yatirimsiz. Bu arkadas sana guvenilir deyince mahkeme kararı almış gibi güvende mi oyunlara katilacan yada uye olacan?! )güvenilir mi?
Sakin ya .dNe guvenilir mi ?! Allah aşkına neyin güvenini bekliyorsun soruyorsun ?! Zaten yatirimsiz. Bu arkadas sana guvenilir deyince mahkeme kararı almış gibi güvende mi oyunlara katilacan yada uye olacan?! )
hey Allahim yav .
Ya yok bazen gerçekten o kadar saçma yazışmalar sorular cevaplar oluyor ki. 100 de 1 de olsa böyle bazen cevap vermek zorunda hissediyorum..Sakin ya .d
kaardeşim çeken var mı anlamında demek istedimNe guvenilir mi ?! Allah aşkına neyin güvenini bekliyorsun soruyorsun ?! Zaten yatirimsiz. Bu arkadas sana guvenilir deyince mahkeme kararı almış gibi güvende mi oyunlara katilacan yada uye olacan?! )
hey Allahim yav .
neden kardeşim nesi zor yok mu hiç çekim yapanBBu sitede tutturmak çok zor
betondan mı oynadın kardeşimEverton silkeborg ve rjeika alındı ilk yarı kazanirlar bol şans inşallah getiririz bakalım
Anladım. Ben 12 yıldır bu alemdeyim. KURALINA göre hareket ettiğim hiç bir sitede bir kurusum kalmadı. 50 tl den 29K e kadar..kaardeşim çeken var mı anlamında demek istedim
Aynenbetondan mı oynadın kardeşim
bende flora talin ve başakşehir kazanır aldım :d umarım birimiz kazanır
hocam tecrüben olabilir ama birçok sahtekar site de var yaniAnladım. Ben 12 yıldır bu alemdeyim. KURALINA göre hareket ettiğim hiç bir sitede bir kurusum kalmadı. 50 tl den 29K e kadar..
Bakalım silkeborg attı Everton ve rjeika kaldı ama rjeika yedi bir tane ilk yarı 2 gol atması lazım yarıyı bitirmesi lazimki binihtomal won diyeyimbende flora talin ve başakşehir kazanır aldım :d umarım birimiz kazanır
Usta twiterdenmi bonus linki atacakArkadaşlar slm.
Bets10 Twetter takipçi sayısı 10K olunca bonus linki atacak. 280 kişi kaldı sadece. Bir destek atalım da alalim bonusu.