Dostum engel yedim gitti 100 TL çöpeBetonred sanırım güvenli değil iyi ki yatırım yapmadım
Neden yedinDostum engel yedim gitti 100 TL çöpe
Bilmiyorum bostan yere 100 TL attım başkana yardımcı olucan inşallahNeden yedin
Yöneticiler çözer sorununu dostum o kadarda değil yani aleni dümen yapmışlarBilmiyorum bostan yere 100 TL attım başkana yardımcı olucan inşallah
Çekim vermiyor BeylerEkli dosyayı görüntüle 404585
Forum Linkinden giriş yapıp kayıt sırasında BHSDEDE100 kodunu giren yeni üyelere Gates of Olympus'ta 100 Spin alabilir.
Maximum kazanç 200 TL, maximum çekim sınırı yok. Kazanç olması durumunda kazanç kilitlenir, oyuncunun minimum 100 TL yatırması ve kazancın 1 katını çevirmesi gerekir.
Çevrim tamamlandığı zaman çekim yapabilir.
Kayıt Sırasında Yazmanız Gereken Kod : BHSDEDE100
Betonred Forum Linki :
Dost valla kimseden ses çıkmıyor
Site'nin link çubuğu zaten güven vermiyor. Bence ne üye olun nede zamanınızı harcayın..Ekli dosyayı görüntüle 404585
Forum Linkinden giriş yapıp kayıt sırasında BHSDEDE100 kodunu giren yeni üyelere Gates of Olympus'ta 100 Spin alabilir.
Maximum kazanç 200 TL, maximum çekim sınırı yok. Kazanç olması durumunda kazanç kilitlenir, oyuncunun minimum 100 TL yatırması ve kazancın 1 katını çevirmesi gerekir.
Çevrim tamamlandığı zaman çekim yapabilir.
Kayıt Sırasında Yazmanız Gereken Kod : BHSDEDE100
Betonred Forum Linki :
Geldi mi200 bonus alındı 100 yatirildi cevrim yapildi 280 talep verildi gelisme olursa editlerim
100 TL yi çöpe attım site engel attıBoyle sacma sitelere forum nasil yonlendiriyor bizi anlamiyorum.Baskandan seçici olmasini rica ediyorum.bildigin dolandirici site bakiyeyi kilitleyip yuksek cevrim koyuyor yatirdiginda gidiyor.bu site bilerek yemlik freespin veriyor arada boyle
Beni engelledi dostum1 saat oldu çekim talebi kontrol ediliyor hala ödeme aşamasına bile geçmedi formu paylaşan kardeşim nasıl hallolur bu sorun
Dostum unut parayı beni engellediler@Başkan 72 saat çekim süresi şaka mı? hangi yıldayız?
12 saat sonra çekim gerçekleşti200 bonus alındı 100 yatirildi cevrim yapildi 280 talep verildi gelisme olursa editlerim