Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betparibu 100 FreeSpin Deneme Bonusu

omer19051905

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
98
43
18
100 Freespin üyelik bonusunuzu, Gates of Olympus veya Sweet Bonanza oyunlarında kullanabilirsiniz.

5. Deneme bonusu kazançlarında çekim işlemleri sadece '' Banka Havale&Eft '' ile gerçekleştirilebilir.

6. Bonusunuzun çekilebilir olması için bakiyenizi 2000 TL ye tamamlamanız gerekmektedir. 2000 TL ye tamamlanan bakiyeniz ile minimum ve maksimum 200 TL çekim işlemi yapabilirsiniz. Geriye kalan bakiye hesabınızdan düşülecektir.

aziz589

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16
6
3
100 Freespin üyelik bonusunuzu, Gates of Olympus veya Sweet Bonanza oyunlarında kullanabilirsiniz.

5. Deneme bonusu kazançlarında çekim işlemleri sadece '' Banka Havale&Eft '' ile gerçekleştirilebilir.

6. Bonusunuzun çekilebilir olması için bakiyenizi 2000 TL ye tamamlamanız gerekmektedir. 2000 TL ye tamamlanan bakiyeniz ile minimum ve maksimum 200 TL çekim işlemi yapabilirsiniz. Geriye kalan bakiye hesabınızdan düşülecektir.

Ağa bişey dicemde bu forumda bana düşmez sen yenimisin yoksa bilerek mi yapıyorsun

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
322
121
43

rahmetli dedem bile bu siteye üyeydi

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
322
121
43
Deneme bonus ile ilk kez ben paylaştım, zoruna gidebilir problem değil alan var çeken var istediğin kadar rahatsız ol
kanka yeni olsa tamam da eski bir site olduğunu bilmiyor musun yani burada herkesin en az 100 tane sitede kaydı var konu açmışsın bir de dedim ya dedem bile burda oynardı bonuslarını severdi rahmetli

omer19051905

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
98
43
18
kanka yeni olsa tamam da eski bir site olduğunu bilmiyor musun yani burada herkesin en az 100 tane sitede kaydı var konu açmışsın bir de dedim ya dedem bile burda oynardı bonuslarını severdi rahmetli
Ya kardeşim Site birkaç aydır deneme bonus veriyor ve az bilindik Site, siteyi biliyorsanız ez geçersin tonlarca konu var niye bana sardınız anlamıyorum. Tipobet, betkon gibi siteleri paylaşanlara sararsan sevinirim iyi aksamlar

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,283
377
83
Arkadaş yeni diyorsa yenidir 😀😀