Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bets10 10 Milyon Yakarım Bu Gezegeni :)

chatgs10

Üye
Yeni Üye
23
6
3
Bölmeden ilk iki soruyu gectim. Tuzla maci ne olur arkadaslar sizce?
Ümraniye maçlarına canlıdan ne zaman 1 gol alsam hep yatırdı beni hep kısır geçti... Bana Alt olur iki takım da gol atamaz gibi geliyor ama Hayır oynamayı sevmediğim için bu maçı da büyük ihtimal pas geçerim... Evet olabilecek maçları arıyorum...

Şimdi Hayır oynarız bu maça gol olur yağarlar :)
Sen içinden ne geçiyorsa öyle oyna.

smsn55

Üye
Yeni Üye
19
4
3
Ümraniye maçlarına canlıdan ne zaman 1 gol alsam hep yatırdı beni hep kısır geçti... Bana Alt olur iki takım da gol atamaz gibi geliyor ama Hayır oynamayı sevmediğim için bu maçı da büyük ihtimal pas geçerim... Evet olabilecek maçları arıyorum...

Şimdi Hayır oynarız bu maça gol olur yağarlar :)
Sen içinden ne geçiyorsa öyle oyna.
Eyvallah 😊 Dunki mac icin pas gecenler oldu ben tereddut duymdn direk evet secenegini sectim bu macta bnce kg var olura cok cok yakin bitek daha atilir ins gelir hayel kurmaya dvm ederiz 😊 benim hedefim 15tek imkansz blyrm ama umut dunyasi 😊

sinannn56677

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,646
1,258
113
Fener göztepe ikinci yarı 1.5 üst olur mu demis olur mu sizce arkadaşlar 8. soru 10 milyon korumada hala

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,644
48,139
113
Fener göztepe ikinci yarı 1.5 üst olur mu demis olur mu sizce arkadaşlar 8. soru 10 milyon korumada hala
Bncede olur fener saldirir hatta goztepe bile gol atabilir 2. Yari ama bn fenerin tek basina 2. Yari 2 gol veya daha fazla atabilcegini dusunuyorum.ts yine puan kaybetti fener mucizeyi kovalamaya devam eder takim oturdu guzel futbol oynuyorlar artik

cecoman

Hayallerimi uçurtma yapmıştm onunda ipini kestiler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,992
8,904
113
Screenshot_20220520-194618_Chrome.jpg

cecoman

Hayallerimi uçurtma yapmıştm onunda ipini kestiler
Aktif Üye